• BIST 9548.09
  • Altın 2491.141
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.583
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

İnönü Üniversitesi, Prestij Maçını Da Kazandı

İnönü Üniversitesi, Prestij Maçını Da Kazandı
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyonluğu geçen hafta garantileyen İnönü Üniversitesi Futbol Takımı, prestij için çıktığı son...

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyonluğu geçen hafta garantileyen İnönü Üniversitesi Futbol Takımı, prestij için çıktığı son maçı da kazandı.

Play- Off 3. hafta maçında İnönü Üniversitesi, Yeşiltepe 3 Nolu Saha'da 1966 Malatya Gençlikspor ile karşılaştı. Rakibini 4-2 mağlup eden sarı-siyahlılar, Play-Off grubunu 9 puanla lider tamamladı. Play-Off'un diğer maçında ise Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, Doğanşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon olan İnönü Üniversitesi futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselebilmek için 44 Malatyaspor'un son hafta oynayacağı maçtan alacağı sonucu bekleyecek. 44 Malatyaspor BAL'da oynayacağı son maçta sahasında Elbistanspor'dan 1 puan aması halinde İnönü Üniversitesi ile baraj maçı oynayacak. Play-Off maçları sonunda hedefine bir adım daha yaklaşan İnönü Üniversitesi futbol takımda bütün planlar Bölgesel Amatör Lig üzerine yapılıyor.

"SONUÇTA MALATYA'NIN ADINI TEMSİL EDECEĞİZ"

İnönü Üniversitesi Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Murat Kurt yaptığı açıklamada, "1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin 2015-2016 futbol sezonunda şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Artık gözümüz 44 Malatyaspor'un oynayacağı son hafta maçında. İnşallah Malatya için en hayırlı sonuç ortaya çıkar. Tabi 44 Malatyaspor da olsa, biz de olsak sonuçta Malatya'nın adını temsil edeceğiz. Biz güzel bir birliktelik ve iyi bir takım oluşturduk. Tamamen üniversitenin imkanlarıyla ortaya güzel bir emek koyduk. Bu çocukların bir çoğu futbolda ilerleyen yıllarda inşallah daha iyi yerlere gelecek. Desteklerinden dolayı başta Rektör Cemil Çelik olmak üzere, hep yanımızda olan Rektör Yardımcısı Davut Özbağ'a teşekkür ediyoruz. Bu sene hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig'e yükselebilmek için elimizden gelen mücadelenin en iyisini vereceğiz. Geçen sezonlarda kaçırdığımız hedefimize bu sezon ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

İnönü Üniversitesi, Prestij Maçını Da Kazandı

İnönü Üniversitesi, Prestij Maçını Da Kazandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim