• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 17 °C

İnönü Üniversitesi, Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

İnönü Üniversitesi, Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı
İnönü Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, TSE Malatya Belgelendirme Müdürlüğü tarafından verilen TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim...

İnönü Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, TSE Malatya Belgelendirme Müdürlüğü tarafından verilen TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı.

İnönü Üniversitesi Senato Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen belge ve sertifika takdim törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Genel Sekreter Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcıları Cevdet Atalan ve Alpaslan Avşar, TSE Belgelendirme Merkez Başkanı Alper Veyisoğlu, TSE Belgelendirme ve Koordinasyon Grup Başkanı Mesut Duru, TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nurettin Çakmak ve diğer daire başkanları ile idari personel katıldı. Törende konuşan Çelik, Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almanın kurumların hizmet adına yaptığı işlerin düzenli ve kaliteli olduğunun bir göstergesi olduğunu kaydetti. Çelik, "İşleyişindeki başarının bir kanıtı olan TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesini alan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığını ve bu konuda yardımcı olan TSE Belgelendirme Merkezini kutluyorum" şeklinde konuştu.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nurettin Çakmak ise İnönü Üniversitesi yöneticilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. İdari ve Mali İşler Dairesi Şube Müdürü Cevher Küçük'ün kalite yönetimi sistemi süreci hakkında bilgi vermesinden sonra TSE Belgelendirme Merkez Başkanı Alper Veyisoğlu, TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini, Çelik ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nurettin Çakmak'a teslim etti. Tören, Cemil Çelik'in TSE Belgelendirme Merkez Başkanı Alper Veyisoğlu ve TSE Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz'a hediye paketi vermesi ve çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

İnönü Üniversitesi, Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

İnönü Üniversitesi, Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim