• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

İnönü Üniversitesi Futbolda İddialı

İnönü Üniversitesi Futbolda İddialı
Kulüp Başkanlığını İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü ve aynı zamanda Rektör Yardımcısı olan Prof.

Kulüp Başkanlığını İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü ve aynı zamanda Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Davut Özbağ'ın yaptığı İnönü Üniversitesi futbol takımı, hedefi olan 3'üncü lig için çalışmalarını sürdürüyor.

2 yıl önce liglere katılan takım, bugüne kadar sadece iki mağlubiyet aldı. Önce Bölgesel Amatör Lig, (BAL Ligi) daha sonra da 3.lige yükselmeyi hedefleyen takımın tamamına yakını İnönü Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerden oluşuyor. Takımın son durumu ve hedefiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Prof. Dr. Davut Özbağ, İnönü Üniversitesinin kaynaklarıyla bugünlere geldiklerini ifade etti.

Prof. Dr. Özbağ, "Kendi yağımızda kavrularak bugünlere geldik. İnönü Üniversitesinin kendi imkanlarını kullandık. Sayın rektörümüze teşekkür ediyor. Bize hep destek oldu. Zaten bizi yönetime, yanına alarak da bu desteği ayrıca gösterdi. Çocuklarımız da bizi mahcup etmedi. Onların her zaman arkasında olduk. Bu başarımızda takımın başındaki hocamız, Murat Kurt'un, diğer hocalarımızın, futbolcularımızın ciddi emeği var. Tabi üniversite içinden desteği görünce onlar da heyecanlandı. Hocam hedefimiz ne olsun diye sormaya başladılar. Tabi şuan için hedefimiz ilk etapta 1.amatördeki grubumuzdan sağ salim çıkmak. Grubumuzda ilk yarıda oynadığımız 7 maçta 7 galibiyet aldık. Namağlup bir şekilde açık ara liderliğimiz devam ediyor. Tabi hedef olarak basamak basamak gideceğiz. Grubumuzdan çıkarsak, Play-Off'ta başarılı olmayı hedefliyoruz. Tabi Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyoruz. Hedeflerimiz yüksek. BAL'da da çok kalmayı düşünmüyoruz açıkçası. Belki diğer kulüplerde olmayan bir şey var bizde. Başkalarının sıfır noktası, bizim 300 yüz, 400 yüz bin TL denk. Ciddi bir alt yapı kaynağımız var. Kaliteli bir takım olmamızın yanında, oynayan futbolcularımızın da kişilik olarak çok iyi olduklarını paylaşmak istiyorum. Tabi hayırsever Malatyalı hemşehrilerimizin bilimsel anlamda ismi büyük olan üniversitemize katkıları olabilir. Tıp fakültesinde olsun, diğer bölümlerde olsun nam yapmış üniversitemizin sporda da iyi bir yere gelmesini sağlayabilirler. Biz kalıcı başarılar peşindeyiz. Tabi bu süreçte de yıpranacağız kolay değil. Bu anlamda da herkesten gerekli desteği bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim