• BIST 9560.85
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

İnoksan, IBATECH 2018 Fuarı’nda "Inosmart Dokunmatik Ekran Serisi" ile görücüye çıktı

İnoksan, IBATECH 2018 Fuarı’nda "Inosmart Dokunmatik Ekran Serisi" ile görücüye çıktı
Ekmek, pasta ve makine üreticileri, bu yıl da IBATECH Fuarı'nda buluştu.

Ekmek, pasta ve makine üreticileri, bu yıl da IBATECH Fuarı'nda buluştu. Yerli ve yabancı sektör lideri markaların yepyeni ürünleriyle ve pastacılık şovlarıyla renklenen fuar, 12-15 Nisan tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşti. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, fuarın her yıl çıtayı daha da yükselttiğini söyledi.

12. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBATECH 2018, Türkiye'de son yıllarda hızla gelişme gösteren pastacılık sektörüne ivme kazandırmaya devam ediyor. Sektör liderlerini tek bir çatı altında toplayarak profesyonel ziyaretçi kitlesi ile buluşturan fuar, bu yıl da yepyeni tasarımlara ev sahipliği yaptı. Endüstriyel mutfak sektörünün lider markası İnoksan, fuar boyunca Inosmart dokunmatik ekran fırınlarıyla öne çıktı.

"Türk ekipmanlarına güven daha da artacak"

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık fuara ilişkin şöyle konuştu: "IBATECH Fuarı her geçen yıl çıtasını yükselten, nitelikli ziyaretçilerin sektörle buluştuğu bir fuar. Özellikle bu yıl tam da fuarcılık sektörüne inanç azalmışken bu platformu çok başarılı bulduk. Stantların her biri harika ve oldukça yenilikçi ekipmanlar ile donatılmış. Sahnede olan tüm firma sahipleri ve ekiplerini bu doğrultuda kutlarım. Gelecek dönemde inanıyoruz ki Türk ekipman ve tasarımlarına güven daha da artacak. Bu tür fuarların da etkisiyle endüstriyel mutfak sektörünü yurtdışında ve yurtiçinde yerli ve yabancı misafirlere kapsamlı bir şekilde tanıtabileceğiz. IBATECH Fuarı'nda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletirim."

Fuar çerçevesinde bayileriyle de buluşan İnoksan, Türkiye'nin dört bir yanından gelen bayi temsilcilerini İnoksan standında verdiği kokteylde ağırladı. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ile bir araya gelen bayi temsilcileri sektörü ve İnoksan'ın yeni yatırımlarını değerlendirdiler.

İnoksan çatısı altında doğan İnosmart Kombi Fırın Ailesi, mutfak profesyonellerinin hayatını kolaylaştırmak için ustalıkla tasarlanan ve geleceği yansıtan bir fırın. Her geçen gün genişleyen ürün gamında fırınlara ayrı bir yer veren köklü şirket, pastacılık sektörünün de kalbini fetheden İnosmart Touch Line serisini fuarda görücüye çıkardı.

Tek dokunuşla pişirimin tadına varın

İnosmart Steam Touch Line serisi fırınlar ile dokunmatik ekranın tadına varmak mümkün. On / off butonu, pişirme modları ve döner ayar butonu, kullanıcı dostu arayüz ile birleşince tek dokunuşla mükemmel pişirime olanak sağlıyor. İnosmart fırınlarda bulunan tek fırın çoklu fonksiyon özelliği; pişirme, ızgara, kızartma, haşlama ve buğulamayı aynı anda, kokularını birbirine karıştırmadan pişirerek mükemmel sonuca ulaşmayı taahhüt ediyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim