• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

İnodes, Dünyanın En Büyük Bilişim Fuarı Cebit’te Türkiye’yi Temsil Etti

İnodes, Dünyanın En Büyük Bilişim Fuarı Cebit’te Türkiye’yi Temsil Etti
Dünyanın en büyük bilişim fuarlarından olan CEBİT'te Türkiye'yi, İnodes Limited Şirketi Kurucu Ortağı M. Burak Torun temsil etti.

Dünyanın en büyük bilişim fuarlarından olan CEBİT'te Türkiye'yi, İnodes Limited Şirketi Kurucu Ortağı M. Burak Torun temsil etti.

CEBİT 2016 fuarı, Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleşti. Bilgi işlem, ofis araç ve gereçleri, bankacılık ürünleri, araştırma ve geliştirme faaliyetleri, elektronik araç ve dizayn alanlarında dünyanın devlerini bir araya getiren fuarı binlerce kişi ziyaret etti. İlginin yüksek olduğu fuarda Türkiye'yi İnodes Limited Şirketi Kurucu Ortağı M. Burak Torun temsil etti.

CEBİT 2016'YA YOĞUN İLGİ

İş dünyası ve toplumun hemen her kesiminin hızla yayılan dijital bir dalganın etkisinde olduğu bugünlerde düzenlenen CEBİT 2016 Hannover Fuarı yenilenen konsepti ve yüzde yüz iş dünyasına yönelen anlayışıyla sektörlere ihtiyaçları olan bilgileri ve tecrübeleri sundu. Dünyanın en büyük bilişim firmalarının stant açtığı fuarda İnodes firması da yerini aldı. Sektöre yeni bir heyecan getiren fuarda birçok ürün ve hizmet tanıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca bilişim dünyasının devlerinin yöneticileri ve uzmanları da çeşitli konferanslar aracılığıyla tecrübelerini katılımcılara aktardı. Renkli bir şekilde gerçekleşen fuar sonucunda bilişim dünyasının geleceğinin nasıl bir yön alacağı ortaya koyuldu.

"TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞADIK"

Dünya devlerinin arasında Türkiye'ye temsil eden İnodes Limited Şirketi Kurucu Ortağı M. Burak Torun büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, "Bilişim sektörünün dünyadaki en büyük buluşmalarından olan CEBİT 2016 Fuarı Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleşti. Biz de bu fuara katılarak ülkemizi temsil etme şansı bulduk. Şirketimizin standı dünya devlerinin yer almış olduğu stantların arasında kuruldu. Bu durum da bize büyük bir gurur yaşattı. Fuarın bilişim sektörüne yeni bir heyecan ve soluk getirdiğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim