• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

İngöl Pazar Alanı Yeniden Düzenleniyor

İngöl Pazar Alanı Yeniden Düzenleniyor
İnegöl Belediyesi, cumartesi günleri kurulan pazar alanında yeni bir düzenlemeyi hayata geçiriyor.

İnegöl Belediyesi, cumartesi günleri kurulan pazar alanında yeni bir düzenlemeyi hayata geçiriyor.

Cumartesi pazarı alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, "İnegöl Belediyesi olarak halkımıza fayda sağlayacak, şehir yaşamını kolaylaştıracak, yeni bir nefes, soluk olabilecek pek çok projeyi hayata geçirerek daha yaşanabilir bir İnegöl için çalışıyoruz. İnegöl'ümüzü marka şehirler arasında yer alacak standartlara kavuşturmak hedefiyle yaptığımız projelerimizde amacımız günü kurtarmak değil geleceği tasarlayarak ileriye dönük projeleri şehrimize kazandırmaktır. İlçemiz için faydalı olacağını düşünerek yaptığımız birçok projemizin yanı sıra bugün gerçekleştirdiğimiz gibi revize projelerimizi de gerçekleştirerek şehir yaşamını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kansu, "Bilindiği üzere cumartesi günleri kurulan semt pazarımız stadyum çevresinde ve civarındaki sokaklarda kurulan diğer pazarlarımıza nazaran tabiri caizse dağınık bir pazar alanımızdır. Stadyumda maç olduğu zamanlarda ve özellikle hastanenin bu bölgeye taşınmasının ardından cumartesi günleri kurulan pazar sebebiyle bölgede hem trafik hem de insan sirkülasyonu açısından zorluk yaşanmaktadır. Yaşanan bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak, araç trafiğini rahatlatmak ve insanımızın buradaki kullanım alanını rahatlatmak amacıyla pazar alanımızın stadyum yanında olan köylü pazarı olarak tabir ettiğimiz kısmını ilçe kapalı spor salonunun bulunduğu yeri asfaltlayarak bu alana taşıyacağız. Buradan şunu da özellikle ifade etmek istiyorum. Pazara ilave yer açmıyoruz. Yer sahibi olan pazarcı esnafımızı yeni düzenlenecek yere taşıyarak pazarın dağınık görüntüsünü önlemek ve buradaki trafiği rahatlatmak istiyoruz" diye konuştu.

Turgutalp Mahallesi Muhtarı Beşir Alıç'ta, mahalle sakinleri adına cumartesi pazarı alanında yapılan düzenleme çalışmalardan dolayı İnegöl Belediyesine teşekkür etti.

İngöl Pazar Alanı Yeniden Düzenleniyor

İngöl Pazar Alanı Yeniden Düzenleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim