• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

İngilizce Konuşmak Ten10 İle Artık Hayal Değil

İngilizce Konuşmak Ten10 İle Artık Hayal Değil
İş temposu nedeniyle veya ekonomik sebeplerden dolayı İngilizce eğitimi alamayanlar için TEN10 İngilizce eğitim seti, büyük fırsat sunuyor.

İş temposu nedeniyle veya ekonomik sebeplerden dolayı İngilizce eğitimi alamayanlar için TEN10 İngilizce eğitim seti, büyük fırsat sunuyor.

İngilizce öğrenmek mutlaka belli bir süre alınan eğitim sonucu gerçekleşiyor. Okulda alınan İngilizce eğitim yeterli gelmiyorsa mutlaka ekstra kursa gitmek gerekiyor. Bu da hem maliyetli hem de oldukça zaman alan bir durum oluyor. TEN10 İngilizce eğitim seti ile tüm bu sorunları bir tarafa bırakıp İngilizceyi hızlı, kolay ve en doğru şekilde öğrenebilmek mümkün gözüküyor. 2010 yılından bu yana 20 binin üzerinde kişiye ulaşan TEN10, bulunduğunuz her ortamda 7 gün 24 saat İngilizce öğrenebilme imkanı sunuyor. İngilizce eğitimi konusunda profesör ve akademisyenlerden oluşan uzman bir kadro ile çalışan TEN10 ile tablet üzerinden canlı eğitim veriyor.

İNTERNETİN OLDUĞU HER ORTAMDA DERSLERE KATILIN

D&R'larda ve www.ten10.com.tr internet adresinden satışa sunulan TEN10, basit ve kullanımı kolay bir tabletten oluşuyor. Ekonomik sebeplerden dolayı kursa gidemeyen veya yoğun iş temposu nedeniyle eğitim alamayan herkese 588 lira karşılığında İngilizce öğrenebilme fırsatı veriyor. Ten10'u kullanmaya başlayanlar ilk dersten itibaren İngilizce konuşmaya başlıyor. Düzenli bir şekilde eğitimine devam eden bir öğrenci, 1 yılın sonunda yabancı bir ülkede hayatını devam ettirebilecek kadar (pre-intermediate ile intermediate seviyesinde) İngilizce öğrenebiliyor. Ten10'da internetin olduğu her ortamda eğitim almak mümkün gözüküyor.

200 ÜZERİNDE UZMAN ÖĞRETMEN

İngilizceyi internet üzerinden öğrenerek geliştirebilecek ve konuşabilecek bir eğitim sistemi olan Ten10'un eğitim sisteminde dünyanın her yerinde 200'ün üzerinde uzman öğretmen ders veriyor. Her kesimin kolaylıkla ulaşabileceği bu eğitim seti ile IOS ve Android işletim sistemine ait telefon ya da tabletlerden de derslere katılmak mümkün oluyor. İlk etapta İngilizce ile başlayan eğitim sürecine yakın zamanda İspanyolca, Rusça ve Almanca dersleri eklenecek. Anlık olarak istenilen ortamda İngilizce eğitimi alabilme fırsatı sunan Ten10, ders kaçırma durumuna da son veriyor. Ten10, kaçırılan dersleri kaydederek tekrar izlemenize imkan veriyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim