• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

İnegölspor’da Taşkın Güngör dönemi

İnegölspor’da Taşkın Güngör dönemi
Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren İnegölspor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren İnegölspor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaştı. Taşkın Güngör, kendisini 2 yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Geçtiğimiz sezon görev alan Teknik Direktör Ergün Penbe'nin ise sözleşmesinin sona erdiği öğrenildi.

İnegölspor kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Cebrail Kemer, "İnegölspor'umuzun efsane hocası tekrar kulübüne geri döndü. Daha önceki yıllarda müzemizde bulunan en önemli kupalardan bir tanesinin sahibi. Dolayısıyla inşallah bizlere yenilerini getirmek onuna nasip olur. Başarılı olacağına inanıyorum. Belli bir proje kapsamında takımı oluşturacağız. Kongrede "Mali disiplinden ayrılmayacağız" diye söylemiştim. Mali disipline uygun arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Yeni transferlerde de genç oyuncuları bünyemize katacağız. Önceki yıllarda hep bu böyleydi. Bizim amacımız tabi ki iyi noktada bitirmek. Tecrübeli arkadaşlardan da faydalanacağız ve tecrübeli arkadaşlarımız genç arkadaşlarımıza örnek olacaktır. Buna en uygun hocanın da Taşkın Hoca olduğunu düşündük. Koşan, mücadele eden bir takım oluşturacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah'ın izniyle biz başarılı olacağız. Tekrar herkese teşekkür ediyorum. Hocama başarılar diliyorum. İnegölspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

"İnşallah hep beraber güzel günler görürüz"

Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, "Öncelikle yönetim kurulumuza ve sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Tekrar bu göreve bizi layık gördüler. Başkanımızın anlattığı genel hatlarıyla felsefemizi, misyonumuzu paylaşarak bu işe başlıyoruz ama geçerli olan bir şey var. İnegölspor tarihinde inanılmaz derecede güzellikleri olan iz bırakan tarihler vardır ama belki son dönemlerde ben buna raydan çıkmak diyorum. Raydan çıkmış bir haldedir ve biz bu kulübü tekrar rayına oturtacağız. Bundan herkes emin olsun. Evet başarı sonuç olarak herkes isteyebilir ama başarıya giden yoldaki taşları doğru döşeyemezsek, hangi yoldan gideceğimizi bilmezsek, başarı sadece söylemde kalır. İnşallah hep beraber güzel günler geçiririz. Başkanımın dediği gibi güzel oyun, herkesin keyif aldığı oyun bizim birinci amacımızdır. Eski futbolcular, yeni futbolcular, yaşlı, gençten daha çok bize performans verebilecek. Oyun felsefemize uyacak, takım birlikteliğimize katlı sağlayabilecek arkadaşlarla mutlak suretle yolumuza devam edeceğiz ve bunun iyi bir yolculuk olabileceğine inanıyorum. İnşallah hep beraber güzel günler görürüz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Güngör, kendisine bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık imzayı attı.

İnegölspor’da Taşkın Güngör dönemi

İnegölspor’da Taşkın Güngör dönemi

İnegölspor’da Taşkın Güngör dönemi

İnegölspor’da Taşkın Güngör dönemi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim