• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

İnegölspor Play-off’a Kilitlendi

İnegölspor Play-off’a Kilitlendi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun son iç saha maçında Büyükçekmece Tepecikspor'u 1-0 mağlup eden İnegölspor, play-off kapısını sonuna kadar...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun son iç saha maçında Büyükçekmece Tepecikspor'u 1-0 mağlup eden İnegölspor, play-off kapısını sonuna kadar aralarken, bütün hesaplar İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile oynanacak olan maça kaldı. Tepecikspor maçının değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Taşkın Güngör, "Haklı bir galibiyet aldık" derken, Başkan Eşref Güç ise, "Play-off'a kalmamız lazım" diye konuştu.

Kırmızı Grup'ta play-off umutlarını son iki haftaya taşıyan Bursa temsilcisi İnegölspor, evindeki son ve kader randevusunda Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk etti. Umutlarını son haftaya taşıyabilmesi için mutlak kazanıp, üstündeki takımların da puan kaybetmesini bekleyen İnegöl ekibi, istediğini aldı. Kocaeli Birlikspor, Tuzlaspor, Keçiörengücü, Gümüşhanespor, Aydınspor ve MKE Ankaragücü ile birlikte play-off savaşı veren İnegölspor, sahasındaki son maçta Büyükçekmece Tepecikspor'u 1-0 yenerek, rakiplerinin de puan kaybetmesi ile yeniden play-off potasına girdi. Son 90 dakikalar öncesi play-off potasına giren bordo-beyazlı ekip, son maçta konuk olacağı Eyüpspor'u yendiği takdirde diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın play-off vizesi alan takımlardan birisi olacak.

"ÖNEMLİ AVANTAJ ELDE ETTİK"

Tepecikspor maçının ardından basın mensuplarının karşısına geçen İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, "Bu dönemlerde kolay maç olmuyor. Bizler için değil, herkes için zor karşılaşmalar oluyor. Oyunun başında yakaladığımız 3-4 tane iyi pozisyon vardı. Onları değerlendirseydik çok rahat bir maç olacaktı. Bugün çift santrafor oynadık. Bu da pozisyon manasında zenginlik getirdi ama bunları sonuçlandırmazsan sıkıntı yaşıyorsun. Oyunun tamamına baktığınız zaman hakim olan taraf bizdik. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Diğer gelen sonuçlarda bizim için önemliydi. Ortaya çıkan sonuçlar bizi yine play-off potasının içine soktu yine. Artık bu avantajımızı Eyüp'te kullanmak istiyoruz. Eyüp'te cansiperane bir karşılaşma olacak. Bir tarafta yenilirse düşecek olan bir takım, diğer tarafta kazanırsa play-off'a gidecek olan bir takım. İnanılmaz bir maç olacak diye düşünüyorum. Sporcularımızın bugüne kadar özverili çalıştılar. Onların gözlerinden öpüyorum. Hedefimiz bir 6 maç daha oynamak ama önceliğimiz tabii ki Eyüpspor maçı" dedi.

"PLAY-OFF'A KALMAMIZ LAZIM"

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, "Öncelikle bugün iyi bir galibiyet aldık. Şu anda yine beşinci sıradayız ama ligler bitmeden her şey bitmiyor. Şimdi önümüzde çok zorlu bir Eyüpspor maçı var. Kaybederlerse küme düşecekler ama biz ona bakmadan maçı kazanmak zorundayız. Eyüp isterse cehennem olsun, o cehennemden çıkmamız lazım. Onları yenip play-off'a kalmamız lazım. Bu takım bunu hak ediyor. İnegöl bunu hak ediyor. İnşallah önümüzde bir haftalık heyecanlı süreç var. O süreci de iyi değerlendirsek, son maçı da kazandığımız zaman play-off'un içindeyiz. Allah inşallah onu bize nasip eder, bundan sonra geriye bakmanın bir anlamı yok" diye konuştu.

İnegölspor Play-off’a Kilitlendi

İnegölspor Play-off’a Kilitlendi

İnegölspor Play-off’a Kilitlendi

İnegölspor Play-off’a Kilitlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim