• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

İnegölspor, Kayserispor’u Yenip Tarihe Geçmek İstiyor

İnegölspor, Kayserispor’u Yenip Tarihe Geçmek İstiyor
İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda yarın karşılaşacakları Kayserispor'u mağlup ederek, İnegöl'ün tarihine...

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda yarın karşılaşacakları Kayserispor'u mağlup ederek, İnegöl'ün tarihine geçmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, ligin 19. haftasında önceki gün deplasmanda karşılaştığı Manisaspor'u 4-3'lük skorla mağlup ederek moral buldu. Bu karşılaşmanın ardından gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çeviren Bursa ekibi, yarın sahasında karşılaşacağı Kayserispor'u mağlup ederek bir üst tura çıkmanın planlarını yapıyor.

"ÇIKIŞIN İLK ADIMINI MANİSA'DA ATTIK"

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ligde Manisaspor ile oynanan karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Manisaspor karşılaşması her yönüyle çok keyifli, çok heyecanlı bir müsabaka oldu. Taraftarlara da umarım çok zevkli bir maç izlettirdik. Biz bir çıkış arıyorduk, kendimize gelmek istiyorduk. Devre arasında çok değişimler oldu. Kadroda zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama biz İnegöl'ün büyüklüğünü, camianın büyüklüğünü bilen insanlarız, sorumluluğu olan insanlarız. Bir çıkış yapmak istiyorduk, bunun da ilk adımını Manisa'da attık. Düşünmemiz gereken skorun 3-0'dan 3-2'ye gelmesi ya da 4-2'den sonra tekrardan 4-3'e gelmesi. Son bölümlerde yediğimiz golleri de analiz etmemiz lazım ama attığımız goller, taktiksel üstünlüğümüz, takımımızın inanılmaz isteği, arzusu bizi mutlu eden taraftı" dedi.

"İNEGÖL HALKINI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Takımın istek ve arzu ile ileriye dönük umut verdiğini ifade eden Güngör, "Tabi ki puan olarak daha yukarıları hedefliyoruz. Bu bir başlangıç belki ama lig uzun maraton, daha 15 hafta var önümüzde. Umarım bu 15 haftada alacağımız puanlarla iyi yerlere gelmek istiyoruz. İnegölspor'un ismini iyi yerlere yazdırmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var, kalitemizin de olduğuna inanıyorum. Bu havayla birlikte üç haftalık bir seri yakalayabilirsek iyi yerlerde oluruz diye düşünüyorum. Tabi arada Kayserispor ile salı günü kupa da bir randevumuz var. Bu maçtan da istediğimiz sonucu alırsak, iyi şeyler olur diye düşünüyorum. İnegöl halkını mutlu etmek istiyoruz. Onlar bize çok güvendiler, en zor günümüzde yanımızda oldular, bizi yalnız bırakmadılar. Onları daha çok mutlu etmek istiyoruz, onları tamamıyla dolu tribünde görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"OTURUP AĞLAYACAK HALİM YOK"

Güngör, transfere ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Transfer kapandı diyemem, çünkü kapanmaması gerekiyor. Olmazsa da oturup ağlayacak halimiz yok. Sonuçta bir kadro çıkartıyoruz sahaya ama kısıtlı bir kadromuz olduğunu biliyorum. Alternatif anlamında belirli yerlerde sıkıntı yaşadığımızı biliyorum. Alınan galibiyetlerle bazı sıkıntılarımızı görmemekte olmaz. Kulübümüzün ekonomik durumunu da düşünmek zorundayız ama sırf transfer olsun diye oyuncu almayacağız onu söyleyeyim. Elimizdeki sporcu kadrosuyla gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Dediğim gibi ihtiyacımızı karşılayacak ve işimizi görecek bir ya da iki sporcu bulabilirsek, transfer edeceğiz diye düşünüyorum" dedi.

"İNEGÖL'ÜN TARİHİNE GEÇMEK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupasında Kayserispor ile son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Taşkın Güngör, şunları söyledi:

"Kupada son aşamaya geldik. Yenersek İnegöl tarihine geçebilecek bir sonuç olacak. Kayserispor'u yenmek istiyoruz, yenecek gücümüzde var. Kayseri'de oynadığımız ilk maçta çok pozisyona girdiğimiz karşılaşmayı kaybetmiştik, rövanşını almak istiyoruz. Sonuçta karşımızda Süper Lig takımı var. Tutupta kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. Haddimizi bilerek oynarsak, sabırlı oynarsak, futbolun doğrularını yaparsak şansımızın olduğunu düşünüyorum. Yüzdesi hiç önemli değil. Asıl önemlisi İnegöl'ün tarihine geçmek istiyoruz."

İnegölspor, Kayserispor’u Yenip Tarihe Geçmek İstiyor

İnegölspor, Kayserispor’u Yenip Tarihe Geçmek İstiyor

İnegölspor, Kayserispor’u Yenip Tarihe Geçmek İstiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim