• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

İnegöl Belediyespor - Efespor Basketbol Maçına Davet

İnegöl Belediyespor - Efespor Basketbol Maçına Davet
İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü saat 17.00'de İlçe Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan İnegöl Belediyespor-Efespor Basketbol karşılaşmasına...

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü saat 17.00'de İlçe Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan İnegöl Belediyespor-Efespor Basketbol karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Pazar günü oynanacak maç hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş, "Bildiğiniz üzere İnegöl Belediyespor kurulduğu günden bu yana salon sporlarında çok önemli bir mesafe aldı ve 10 branşta faaliyetlerine devam ederek önemli başarılara imza atıyor. Bu yıl ilk kez katıldığımız Erkekler Bölgesel Ligi'nde Basketbol Takımımız da çok başarılı bir performans sergileyerek 2. Lig'e çıkma adına büyük bir özveri ve gayret göstermektedir. Takımımız ilk turda 6 takımdan oluşan 12. Grupta Bursa bölgesinden 4 takım ve Balıkesir Bölgesinden 2 takım olmak üzere önemli rakipler ile mücadele etti. 10 maç sonunda 20 puan ile grubu namağlup olarak birinci bitirdi. Daha sonra gerçekleşen kura çekimi sonucunda ilk tur maçların da gruplarında ilk 3'e giren 36 takımdan, 6 grup oluşturuldu. İnegöl Belediyespor olarak ta F Grubunda yer alarak, Efespor Aykim Aliminyum, İzmir Üniversitesi, UPS, Siverekliler ve Başkent Karşıyaka takımları ile eşleştik" dedi.

Aktaş, "Bu grupta güçlü rakipler olmasına rağmen ilk turdaki performansımızı devam ettirerek, önemli galibiyetlere imza atmaktayız. Bu hafta da Belediyespor Basketbol takımı olarak evimizde, ligin iddialı takımlarından ve şu an grup lideri olan Efespor Aykim Aliminyum Basketbol takımını ağırlayacağız. Belediyespor olarak ilk maçta İzmir deplasmanında Efespor'a karşı iyi bir oyun sergilememize rağmen maçı 78 -71 kaybetmiştik ve gruptaki tek yenilgimizi almıştık. Rövanşı almak ve grubu lider olarak bitirmek için bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Efespor maçına son derece önem veriyoruz" dedi.

Aktaş, "2. tur grup maçlarında ilk 4 sırayı alan 24 takım eleme turuna kalacak. Daha sonra takım sayısı 12'ye düşecek ve son elemelerden sonra final grubuna 6 takım kalacak. Tarafsız saha da tek devreli lig usulü oynanacak maçlarda ilk 2 sırayı alan takımlar 2 lige yükselmiş olacak. Grup lideri olursak, eşleşmelerde avantajlı konuma geleceğimizden Efespor maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu hafta evimizde oynayacağımız maçta tam bir basketbol şöleni izleyeceğimize eminim. Takımımıza güveniyoruz. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile İzmir'de mağlup olduğumuz Efespor'dan rövanşı almak istiyoruz" dedi.

"İnegöl Belediyespor olarak basketbolda emin adımlarla ve sağlam bir şekilde ilerlemek istiyoruz" diyen Aktaş, "Önemli olan kısa vadeli başarılardan, kısa süreli sansasyonel galibiyetlerden ziyade başarıları daha orta ve uzun vadeye yayabilmek. İnşallah elde edeceğimiz başarılı sonuçlarla o çok istediğimiz 2. Lige çıkma başarısını gösteririz. Ben bu noktada tüm takımımıza, teknik heyetimize güveniyor ve başarılar diliyorum. Bu zor maraton da grup liderliği maçı olarak adlandırdığımız İzmir temsilcisi Efespor ile Pazar günü oynayacağımız maçta halkımızın desteğini İnegöl Belediyespor'dan çekmemesini özellikle talep ediyorum. Maçlarda takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor'u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim