• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

İncirliova’da Satranç Turnuvası Düzenlendi

İncirliova’da Satranç Turnuvası Düzenlendi
İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında organize edilen 1. Geleneksel Satranç Turnuvası...

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında organize edilen 1. Geleneksel Satranç Turnuvası Park İncirliova Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Küçükler ve Minikler olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen ve 100 sporcunun katıldığı turnuvada Minikler Kategorisinde Ege Orçun Tuncer, Küçükler Kategorisinde ise Emre Selçuk Çolak rakiplerini eleyerek topladıkları puanlarla birinci oldu.

KALE; "SİZLER GELECEK YARINLARIMIZIN TEMİNATISINIZ"

Düzenlenen Satranç Turnuvası öncesi kısa bir konuşma yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Öncelikle 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Sizler, ülkemizin gelecek yarınlarının teminatısınız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği aydınlık yolunda sizler ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli görevler üstleneceksiniz. Bugün katılım gerçekleştirdiğiniz bu turnuvada akıl ve cesaretinizle rakiplerinizi yenmek adına çaba sarfedeceksiniz. Şimdiden, tüm sporcu kardeşlerimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyor. Başaralar diliyorum" şeklinde konuştu.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLÜNÜ KALE'DEN ALDI

Küçükler ve Minikler olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen turnuvada Minikler Kategorisinde Birinciliği Emre Selçuk Çolak, İkinciliği Yağız Üçkan, Üçüncülüğü Erdem Çağan Bektaş; Küçükler Kategorisinde ise Birinciliği Ege Orçun Tuncer, İkinciliği Erdem Akdeniz, Üçüncülüğü ise Ada Gündüz elde etti.

Turnuva sonrası her iki kategoride dereceye giren sporcular ödüllerini Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin elinden alırken, turnuvaya katılan tüm sporculara da birer adet katılım belgesi takdim edildi.

İncirliova’da Satranç Turnuvası Düzenlendi

İncirliova’da Satranç Turnuvası Düzenlendi

İncirliova’da Satranç Turnuvası Düzenlendi

İncirliova’da Satranç Turnuvası Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim