• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

İncirliova Bocce Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

İncirliova Bocce Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından hayata geçirilen "Spor'a ve Sporcuya destek Projesi" kapsamında Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadyumu...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından hayata geçirilen "Spor'a ve Sporcuya destek Projesi" kapsamında Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadyumu yanında yaptırılan Bocce Sahası'nda ilk müsabakalar yapıldı.

Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü koordinesinde İncirliova'da düzenlenen Bocce Turnuvası'nda geçmiş yıllara oranla rekor katılım gerçekleşti.

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerine vurguda bulunan Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Bugün burada gerçekleştirilen ve 5 gün sürecek olan Aydın Okul Sporları Bocce Müsabakaları'nın belediyemiz tarafından yaptırılan Bocce Sahası'nda gerçekleşiyor olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, İncirliova Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"BAŞKAN KALE BOCCE OYNADI SPORCULARI TEBRİK ETTİ"

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tesis Amiri Necip Dereli, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Özlenen Sayın, beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin yanı sıra çok sayıda öğrencinin katıldığı Bocce Turnuvası 5 gün sürecek. Müsabakalarda derece elde eden takımlar, şampiyonaya gitmeye hak kazanacak. Erkeklerde birinci olan ilk iki takım Manisa'daki Bölge Şampiyonası'na gidecek. Manisa'daki müsabakalarda derece alan ilk iki takım da Mersin Türkiye Şampiyonası'na giderek Aydın'ı temsil etme hakkını elde edecek.

Müsabakalar öncesi öğrencilerle birlikte bocce oynayan Başkan Kale daha sonra turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

İncirliova Bocce Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

İncirliova Bocce Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

İncirliova Bocce Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

İncirliova Bocce Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim