• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

İncirliova Belediyesi Köylerde Hizmetlerini Sürdürüyor

İncirliova Belediyesi Köylerde Hizmetlerini Sürdürüyor
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim birimlerindeki düğün salonları, muhtarlık hizmet...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim birimlerindeki düğün salonları, muhtarlık hizmet odaları, okul, cami ve sağlık ocaklarının temel eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalar başlattı.

Mahalle muhtarları ile vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilk etapta Karagözler, Beyköy, Şirindere, Köprüovası Mahalleleri'ndeki eksiklikleri gideren Başkan Kale; "Elimizin değmediği, hizmet götürmediğimiz tek mahallemiz kalmayacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana İncirliova Belediyesi olarak vatandaşlarımıza her alanda hizmet verdik. Bundan sonra da aynı inançla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Mahallelerde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kale; "Köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizdeki düğün salonu, muhtarlık odaları, cami ve sağlık ocaklarımızın bahçe düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları, oturma banklarının konulması, bay ve bayan lavabo ünitelerinin oluşturulması, düğün ve cemiyet organizasyonlarında kullanılmak üzere mutfak yapılması, boya badana hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda Beyköy, Şirindere, Köprüovası ve Karagözler mahallelerimizin eksikliklerini gideriyoruz. Buradaki çalışmalarımız tamamlandıktan sonra ikinci etap çalışmalarımız kapsamında Arpaderesi, Palamut, Karabağ, Dereağzı, Eğrek, İsafakılar, Arzular mahallelerimizdeki eksiklikleri gidereceğiz. Daha sonra üçüncü etap çalışmalarımız kapsamında ilçe merkezimize yakın olan Sandıklı, Yazıdere, Sınırteke, Erbeyli, Gerenkova, Osmanbükü, Hacı Ali Obası mahallelerimizde de benzer çalışmalarımızı başlatacağız" şeklinde konuştu.

İncirliova Belediyesi Köylerde Hizmetlerini Sürdürüyor

İncirliova Belediyesi Köylerde Hizmetlerini Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim