• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

İncesu Belediyesi Her Mahalleye Sosyal Konut Yapmaya Devam Ediyor

İncesu Belediyesi Her Mahalleye Sosyal Konut Yapmaya Devam Ediyor
İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye mahalle olarak bağlanan köylere düğünlerini, nişanlarını, asker kınalarını yapabilecekleri...

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye mahalle olarak bağlanan köylere düğünlerini, nişanlarını, asker kınalarını yapabilecekleri sosyal konutlar yapıyor.

Örenşehir, Hamurcu, Şeyhşaban, Garipçe mahallelerine çok amaçlı salonlar yapılan İncesu'da şuanda da Örenşehir mahallesine yeni yapılan düğün salonu ve ticaret merkezlerinin bulunduğu salonun açılışı yapıldı. Açılış programında konuşan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, " Örenşehir mahallemiz bizim için çok önemli burada yaşayan insanları seviyoruz. Örenşehir mahallemiz bulunduğu konum itibari ile hızla büyüyen bir kasaba hiyerarşisine ulaşabilecek yerleşim yerlerimizden birisi" dedi.

Başkan Karayol, "Hepimizin bildiği gibi TOKİ ihalemizi yaptık. 2 Mayıs'ta buradaki yapılacak TOKİ konutlarının arsasını TOKİ Başkanlığına devrini yapacağız, daha sonra da 201 konutun ihalesi yapılacaktır. Örenşehir mahallemizin içme suyunun yenilenmesini 2016 yılı sonuna kadar bitireceğiz. Dere ıslahı yaparak burada kazandığımız alana park yaptık sizlerden ricam sizin için yapılan bu parkımızı korumanız" diyerek şunları söyledi:

"Sizler için 500 kişilik düğün salonu yaptık, bugünden itibaren Örenşehir halkının kendi malı istediğiniz gibi burada düğünlerinizi, nişanlarınızı yapabilirsiniz, taziye evi olarak ve devlet büyüklerimiz geldiği zaman onları da burada misafir edebilirsiniz. Burada ayrıca 18 uygulaması yaparak Arıboyadan mezarlığa gelen yolu modern taşıt trafiğine uygun bir yol olarak yapacağız. Mezarlık için kamulaştırma çabalarımız devam etmektedir. Örenşehir'e yeni bir mezarlık kazandıracağız, bu yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapmak için çabalıyoruz. Borçsuz bir Belediyeyiz çalışanlarımızın maaşlarını gününde yatıran, vergilerimizi ve işçilerimizin sigortasını gününde yatıran kendi yağımızla kavrularak sizlere de bu hizmetleri yapıyoruz. İnşallah burası ilerde 3.000 nüfuslu bir mahallemiz"

İncesu Belediyesi Her Mahalleye Sosyal Konut Yapmaya Devam Ediyor

İncesu Belediyesi Her Mahalleye Sosyal Konut Yapmaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim