• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

İlkokul Öğrencilerinden Kömürspor’a Duygulandıran Destek

İlkokul Öğrencilerinden Kömürspor’a Duygulandıran Destek
Zonguldak'ta Yayla İlköğretim Okulu öğrencileri harçlıklarından 1'er TL ile topladıkları 840 TL parayla Kömürspor'a destek için 42 adet takvim satın...

Zonguldak'ta Yayla İlköğretim Okulu öğrencileri harçlıklarından 1'er TL ile topladıkları 840 TL parayla Kömürspor'a destek için 42 adet takvim satın aldı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'a destek olmak isteyen Yayla İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarından 1'er TL ile topladıkları 840 TL parayla 42 adet takvim satın aldı. Yayla İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner kendilerine teşekkür etti.

"BU TABLOYU GÖRENLER İNŞALLAH UTANIRLAR"

Öğrencilerin yaptığı bu davranışın herkese örnek olmasını isteyen Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "Zonguldak Kömürspor'a destek amaçlı takvim kampanyası düzenlemiştik. Şu anda Zonguldak Kömürspor verdiği bu üçüncülük mücadelesinde maddi zorluklar yaşamakta. Bu sattığımız takvimlerle bir nebze olsun kulübümüze katkıda bulunmak için uğraşıyoruz. Bu sıkıntının içinde Zonguldak Kömürspor'un şu anki başarılı tablosunda kulübümüze desteği layık görmeyenler bu tabloyu görerek inşallah utanırlar. Siz değerli öğrencilerimiz harçlıklarınızı toplayarak Zonguldak Kömürsporumuza katkıda bulunmak için hocanızla beraber tertip etmişsiniz. Çok teşekkür ediyorum. Allah hepinize zihin açıklığı versin. Zonguldak Kömürspor olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Bu yaptığınız örnek bir davranıştır. İnşallah bu memleketin iş adamları, siyasileri ve esnafları sizin yaptığınız bu örnek davranıştan bir nebze olsun etkilenirler de kentine ve takımına sahip çıkarlar" dedi.

BOZDEMİR: "TAKIMIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Zonguldak Kömürspor'a maddi manevi her zaman destek olacaklarını ifade eden Yayla İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Bozdemir ise, "Bizler de Zonguldak Kömürsporumuzu takip ediyoruz ve maçlarına gidiyoruz. Kulübümüzün maddi imkansızlıklar içinde olduğunu gördük. Bizim de Zonguldak Kömürsporumuzun yaptığı çalışmalarda bir nebze olsun katkımız olması amacıyla okul Başkanımızla birlikte bu düşünceyi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz de böyle bir kampanyaya gönülden destek verdiler. 800'ün üstünde öğrencimiz ve öğretmenlerimiz de katkı verdi. Katkıda bulunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman Zonguldak Kömürsporumuzun maddi ve manevi olarak yanında olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler kendi aralarında topladığı 840 TL'yi Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e teslim etti.

İlkokul Öğrencilerinden Kömürspor’a Duygulandıran Destek

İlkokul Öğrencilerinden Kömürspor’a Duygulandıran Destek

İlkokul Öğrencilerinden Kömürspor’a Duygulandıran Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim