• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

İlkadım’da Sosyal Denge Sevinci

İlkadım’da Sosyal Denge Sevinci
İlkadım Belediyesi ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR-SEN) arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi'ndeki yüzde 20...

İlkadım Belediyesi ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR-SEN) arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi'ndeki yüzde 20 artış memurları sevindirdi.

BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Çiftçi, Abdullah Arlı ve İsmail Yazıcı ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret ederek belediye memurlarının sosyal haklarının yükseltilmesi ve geniş haklara kavuşturulması sebebiyle Başkan Tok'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

"HER ZAMAN ÇALIŞANIN YANINDA"

Sosyal Denge Sözleşmesi'nin memurlar arasında büyük bir sevinç ve mutluluk oluşturduğunu söyleyen BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, "Her zaman çalışanın yanında olan personelinin geniş sosyal haklara erişmesi noktasında çeşitli imkanlar sağlayan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a tüm memur arkadaşlar ve sendikamız adına teşekkür ediyorum. 2016 yılını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmemizi imzalayarak bir önceki sözleşmemize göre bu yıl yüzde 20 artış yaptık" dedi.

"ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Belediyeciliğin emek ve hizmet üzerine şekillenen yerel bir idare olduğuna dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye Başkanı olarak çalışanın, üretenin, çalıştığı kurumun hak ve menfaatlerini koruyan ve sahip çıkan bir anlayışın savunucusuyuz. Kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde memur ve işçilerimizin sosyal haklara kavuşması için imkanlarımız nispetinde gereken ne varsa yerine getiriyoruz. Sosyal Denge Sözleşmesi'nin tüm memurlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Başkan Erdoğan Tok'a tablo hediye etti.

İlkadım’da Sosyal Denge Sevinci

İlkadım’da Sosyal Denge Sevinci

İlkadım’da Sosyal Denge Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim