• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

İlkadım’da ‘Örnek’ Fırınlar Ödüllendirilecek

İlkadım’da ‘Örnek’ Fırınlar Ödüllendirilecek
Fırıncılar ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yapılan denetim ve kontrollerde hijyen, hizmet ve lezzet noktasında örnek fırınlarımızı...

Fırıncılar ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yapılan denetim ve kontrollerde hijyen, hizmet ve lezzet noktasında örnek fırınlarımızı ödüllendireceğiz" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Tok, Samsun Şehir Kulübü'nde düzenlenen toplantıda fırıncılar ile bir araya geldi. Toplantıya, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit ve Samsunlu fırıncılar katıldı. İlçe genelindeki fırıncılar ile fikir alışverişi yapan Tok daha sonra fırıncıların isteklerini dinledi. Fırıncılara ve esnaflara verdiği destekten dolayı Başkan Tok'a teşekkür eden Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, "Her zaman bizlerin yanında olan bir telefon kadar uzağımızda olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a bizlerle bir arada olduğu için bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemediği için sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"KAÇAĞA GEÇİT YOK"

İlçe genelinde kaçak işletmelere taviz vermediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Esnaflarımız ile vatandaşlarımız ile ağabey-kardeş gibiyiz. Başkanlıklar makam mevki geçicidir, ağabeylik dostluk kardeşlik kalıcıdır. Bizler de esnaflığın içinden gelen bir kişi olarak esnaflarımız ile daima yakınlık kurduk. Her zaman kurallar ve kanunlar çerçevesi içinde esnaflarımızın yanında durduk destekçisi olduk. Fırıncı esnaflarımızın sorunlarının çözüm noktasında her zaman yapıcı olmak için çabalıyoruz. Ruhsatını almış vergisini düzenle ödeyen esnaflarımıza her zaman sahip çıkıyoruz, haklarını savunuyoruz. En hassas olduğumuz konu olan kaçak iş yerlerine geçit vermiyor titizlikle denetlemelerimize devam ediyoruz. Hiç bir şekilde kimseye tolerans göstermiyor, sıkı bir şekilde yakından takip ediyoruz. Alnının akıyla parasını kazanan, işini yapan esnaflarımıza her zaman sahip çıkıyoruz" diye konuştu.

ÖRNEK İŞ YERLERİ ÖDÜLLENDİRECEK

İlkadım'da hijyen ve hizmet noktasında başarılı olan fırınlara "Örnek İşyeri Belgesi" verileceğini belirten Erdoğan Tok, "Samsun'da fırınlar artık bir marka haline geldi. Esnaf ziyaretlerimizde görüyoruz fırınlarımız artık tertemiz şeffaf bir çalışma prensibi ile hizmet veriyorlar. Ben bu iş yerlerimizi kutluyorum. Eskiden halkımız bu konulardan dolayı tedirgindi ama artık gönül rahatlığı ile fırınlarına gidiyor ekmeklerini alıyor. Kamera sistemi ile imalathaneyi görüyor hijyenik bir şekilde alışverişini yapıyor. İlerleyen günlerde bu tür fırınlarımıza bir belge vereceğiz. Bu belgede o iş yerinin hijyen, hizmet ve lezzet noktasında örnek olduğunu gösterecek" şeklinde konuştu.

Başkan Tok daha sonra toplantıya katılan fırıncı esnaflarına devam eden ve yapımına başlanan projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

İlkadım’da ‘Örnek’ Fırınlar Ödüllendirilecek

İlkadım’da ‘Örnek’ Fırınlar Ödüllendirilecek

İlkadım’da ‘Örnek’ Fırınlar Ödüllendirilecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim