• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İlkadım’da İmh İstişare Toplantısı

İlkadım’da İmh İstişare Toplantısı
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin(İMH) Samsun'da yaptığı istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin(İMH) Samsun'da yaptığı istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.

Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde yapılan istişare toplantısına İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Memur-Sen İl Başkanı Necdet Güneysu, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, eski Samsun Vergi Dairesi Başkanı Yeminli Mali Müşavir Şuayip Sevgi, bürokratlar, sivil toplum örgütleri mensupları katıldı.

GELECEĞİN DÜNYASININ İNŞASI İÇİN

Türkiye genelinde birçok faaliyet içersinde olduklarını anlatan İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, "Geçmişimizden aldığımız birikim ve tecrübeyle geleceğin dünyasını inşa etmek için nitelikli çalışmalara imza atıyoruz. Medeniyet değerlerimizin başrolde olmasını istiyorsak ahlaki, siyasi, ekonomik, stratejik ve düşünsel anlamda bir tasavvur ortaya koyup bu düşüncenin gelişmesi için gayret etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. İnsanlığın kurtuluşu İslam'a bağlı ise, İnsan ve Medeniyet Hareketi bu kurtuluş mesajını insanlara ulaştırma görevini kendine ilke ediniyor. Davet bilinci tüm faaliyetlerin ana fikrini oluşturuyor. Bunun için ilim, kültür ve sanat başta olmak üzere her alanda İslam'ın insanlığa hayat veren nefesinin gelişim bulmasını sağlayacak faaliyetler ortaya koymak İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin başlıca gayesidir. İnsan ve Medeniyet Hareketine gönül vermiş kişiler ortaya koydukları bütün faaliyetlerde dünya ve ahiret saadetine ulaşmayı istemektedir. Sizleri de bu kutlu yolculuğa katılmaya davet ediyoruz" dedi.

"İMH, ÖNEMLİ BİR DÜŞÜNCE HAREKETİ"

İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin Samsun'da gerçekleştirdiği istişare toplantısına ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "40 yıl önce filizlenen kendi medeniyet değerlerimizin ihyası için çıkmış olduğu uzun soluklu yürüyüşün köklü bir düşünce hareketine dönüşmesi memnuniyet vericidir. İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin eğitim, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda yurt içinde ve yurt dışında insanımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük projeler üretmesi takdire şayandır. Kadim değerlerimiz çerçevesinde, sağlam ve tutarlı temeller üzerinde şekillenen nitelikli düşüncenin topluma yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin çalışmalarının belediye olarak destekçisiyiz" diye konuştu.

İlkadım’da İmh İstişare Toplantısı

İlkadım’da İmh İstişare Toplantısı

İlkadım’da İmh İstişare Toplantısı

İlkadım’da İmh İstişare Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim