• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

İlkadım’da "İç Kontrol Sistemi" Eğitimi

İlkadım’da "İç Kontrol Sistemi" Eğitimi
İlkadım Belediyesi tarafından kurumsal kapasitenin artırılması amacıyla çalışanlara yönelik düzenlenen "İç Kontrol Sistemi İçerisinde Personelin...

İlkadım Belediyesi tarafından kurumsal kapasitenin artırılması amacıyla çalışanlara yönelik düzenlenen "İç Kontrol Sistemi İçerisinde Personelin Yeri" konulu farkındalık eğitimi başladı.

İlkadım Belediyesi'nce kurumsal kapasitenin artırılması amacıyla üç gün sürecek "İç Kontrol Sistemi İçerisinde Personelin Yeri" başlıklı eğitim düzenlendi. Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde başlayan eğitimde kamu kurumlarının farkındalıklarını arttırmak, kamu gelir, gider, varlık ve yükümlülüklerinin etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde yönetilmesi ile ilgili konular anlatılıyor.

Eğitimi veren Teftiş Kurulu Müdürü İsmail Çınkıl, iç kontrol sisteminin artık kurumsallaşmasının önemli unsurlardan olduğunu, iş akışı, iş verimliliği ve performansların takip edilerek kurumların işlerin daha hızlı yapılacağını belirtti.

Eğitimde konuşan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, "İç Kontrol Sistemi seminerinin amacı belediyemiz hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması ve personelin bilgi ve birikimini arttırmaya yöneliktir. Belediyecilikte ileriye dönük ön görülerin olması gerekiyor. Bu ileriye dönük ön görüleri tanımlamanız gerekiyor. Belediyeciliğin okulu yok belediyecilik çalışırken öğreniliyor. Bizler ne denli bilgili ve birikimli olursak hem belediyenin hem de halkın işini o kadar kolay ve zamanında hallederiz" dedi.

Belediye personelinin her zaman kendisini yenilemesi gerektiğini vurgulayan Musa Yüksel, "İnsanların kendisini yenilemesi lazım. Gelişen teknoloji ve yenilikleri, değişiklikleri yakinen takip etmesi lazım" diye konuştu.

İlkadım’da "İç Kontrol Sistemi" Eğitimi

İlkadım’da "İç Kontrol Sistemi" Eğitimi

İlkadım’da "İç Kontrol Sistemi" Eğitimi

İlkadım’da "İç Kontrol Sistemi" Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim