• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

İlkadım’da Güvenli Parklara İlk Adım

İlkadım’da Güvenli Parklara İlk Adım
İlkadım Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklar için başlattığı iyileştirme çalışmaları kapsamında park alanlarında bulunan aydınlatma sistemlerini...

İlkadım Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklar için başlattığı iyileştirme çalışmaları kapsamında park alanlarında bulunan aydınlatma sistemlerini yeniledi.

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan parkların iyileştirilmesi noktasında ki çalışmalarına hız verdi. Ekipler İlkadım ilçe genelinde bulunan parklarda ilk olarak aydınlatma sistemlerini baştan aşağı değiştirerek alanların daha güvenli bir hal almasını sağladı. Çalışmalarda ilk olarak Derebahçe Mahallesi'nde bulunan ve geçtiğimiz günlerde hain bir saldırı sonucu öldürülen Opr. Dr. Aynur Dağdemir'in adının verildiği engelsiz park, Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Parkı ve Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan Salim Ayla Parkı'nın aydınlatma sistemleri değiştirildi.

PARKLAR KAMERALAR İLE İZLENECEK

Aydınlatma çalışmalarının ardından İlkadım Belediye Başkan'ı Erdoğan Tok'un en önemli projeleri arasında yer alan güvenli parklar projesi hayat bulacak. Proje kapsamında parklara yerleştirilecek olan kamera sistemleri internet üzerinde izlenebilecek. Böylelikle çocuklarını parka gönderen aileler gönül rahatlığı ile çocuklarını takip edebilecek. Kamera sistemleri ayrıca emniyetten takip edileceği gibi park alanları madde bağımlılarından korunmuş olacak.

"DAHA MODERN VE DAHA TEKNOLOJİK"

İlkadım bölgesinde bulunan parkların her geçen gün arttığını ve geçmişte yapılan parkların bakımlarının sıklaştırıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak ilçemizde bulunan tüm parklarımızda bakım çalışmalarımıza hız verdik. Çalışmalar kapsamında ilk olarak parklarımızda bulunan aydınlatma sistemlerini daha modern ve daha teknolojik sistemlerle değişimini gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızdan en fazla mahalle sakinlerimiz memnun oluyor ve gerek telefon ile arayarak gerek ziyaretimize gelerek teşekkürlerini belirtiyor. Parklarımızda gerçekleştirmeye başladığımız bu çalışmaların ardından projelerimizden birisi olan güvenli parklar statüsünde olan güvenlik kameralarımızı parklarımıza yerleştireceğiz. Bu kameralar internet üzerinden herkes tarafından izlenebilecek. Ailelerimiz artık çocuklarını gönül rahatlığı ile parka göndererek evinden izleyebilecek" dedi.

İlkadım’da Güvenli Parklara İlk Adım

İlkadım’da Güvenli Parklara İlk Adım

İlkadım’da Güvenli Parklara İlk Adım

İlkadım’da Güvenli Parklara İlk Adım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim