• BIST 9703.16
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Vatandaşlar ile istişareli yapılan her hizmet hem bizleri hem halkımızı mutlu ediyor" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Vatandaşlar ile istişareli yapılan her hizmet hem bizleri hem halkımızı mutlu ediyor" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle istişare toplantıları kapsamında Yenidoğan Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Başkan Tok, gerçekleşen projelerden ve hizmetlerden detaylı bilgi verdi. Mahalle içinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Tok ve ekibine teşekkür eden Yenidoğan Muhtarı Ali Bulut, "Mahalle sakinlerimizin isteklerini ve sıkıntılarını mahallemize gelerek dinleyen ve çözüme kavuşturan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ve ekibine şahsım mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizlere verdiği her sözü yerine getirdi. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok" diye konuştu.

"HALKIMIZ İSTER BİZ YAPARIZ"

Hizmetlerin yapılması noktasında vatandaşlar ile bilgi alışverişinin önemli olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, halkın isteklerinin başarılı bir şekilde yerine getirilmesi için istişarelerin şart olduğunu söyledi. Tok, "Başlattığımız mahalle istişare toplantılarımıza Yenidoğan Mahallemizden devam etmekteyiz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıların bizler için önemi büyüktür. Çünkü mahalle halkının ne istediğini nelere ihtiyacı olduğunu yerine görmeden duymadan başarılı bir hizmet yapamayız. Bu sebepten ötürü mahallelerimize gidiyor, vatandaşlarımızı tek tek dinliyor. Hangi mahallemiz hangi hizmeti istiyor oturup konuşuyor istişareler yapıp karar veriyoruz. Bu istişareler her zaman büyük önem taşır. Halkımızla yaptığımız toplantılardan sonra yaptığımız hizmetler hem mahalle sakinlerimizi mutlu ediyor hem de bizleri mutlu ediyor. Halkı memnun etmeyen bir hizmet bizler için boşa yapılmıştır. Halkımız bizden ister bizler hemen yaparız. Bu sebepten bu toplantılara değer veren mahalle halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"MODERN VE GELİŞMİŞ İLKADIM İÇİN"

İlkadım ilçesinde yapımına başlanan ve hayat bulacak olan projelerin İlkadım'ı üst seviyelere taşıyacağını belirten Başkan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak her mahallemizde bir çalışmamız var. Kaldırım, yol parke taş bunlar artık bizim yapmakla zorunlu olduğumuz işler. Hazırlanan program dahilinde her mahallemizde bu görevlerimizi yerine getiriyoruz. Samsun'un en büyük ilçelerinden birisi olan İlkadım ilçemiz artık en büyük projeler ev sahipliği yapıyor. Bir yanda Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi diğer yanda Samsun'un en büyük toplantı ve düğün salonunu içinde barındıran Derebahçe Kültür ve Sosyal Tesisleri ile İlkadım'ı geleceğe hazırlıyoruz. İlkadım 2016 yılında birçok projesinin açılışını gerçekleştirecek. Bitimine günler kalan ahşap merdivenli yol projemiz ile halkımız doğa ile iç içe bir yürüyüş parkuruna sahip olacak. Geliştirdiğimiz bu projeden engellilerimiz de rahat rahat faydalanabilecek. Bu projemizin hayat bulduğu alanın hemen yanında ise Türkiye'ye örnek olacak bir Camii-Külliye projesi yükseliyor. Selçuklu mimarisine uygun tamamen ahşap ve kesme taşlardan yapılacak olan cami sadece Karadeniz bölgemize değil Türkiye'ye örnek olacak. Yeni belediye hizmet binamızın ise çok kısa sürede temellerini atacağız. Projelerimiz hizmetlerimizi saymakla bitmeyecek kadar. Bu projeler bu hizmetler ilçemizi daha yukarılara taşıyacak daha modern ve gelişmiş bir İlkadım olacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yenidoğan Muhtarı Ali Bulut ve Pazar Mahallesi Muhtarı Murat Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a yapmış olduğu hizmet ve projelerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları

İlkadım Mahalle İstişare Toplantıları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim