• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

İlk Yardım Eğitim Merkezi İstanbul’da Nereden Alınır?

İlk Yardım Eğitim Merkezi İstanbul’da Nereden Alınır?
Eksiksiz bir ilk yardım eğitimi alarak bundan sonraki yaşantınızı hemen her alanda bilinçli bir şekilde geçirmek için tema akademi en doğru adresiniz olacak.

Gerek bireysel gerekse kurumsal eğitim programlarında düzenlenen kurslar ve il sağlık müdürlüğü eğitmenleriyle vermiş olduğumuz hizmetlerimizde gelecekte bir hayat kurtarmak artık sizin elinizde. Evde, iş yerinde veya sokakta her türlü kaza, sakatlanma ve hastalık gibi durumlar için bilinçlenerek ilk olarak yapacağınız yardımını ilerleyen zamanlarda tedavinin iyileşme sürecine büyük katkı sağlayacak.

 

İlk yardım eğitim merkezi tema akademi eğitim hizmetlerimizde bireysel başvurularınız için belirli gün ve saatte verilen eğitimlere katılarak ilk yardım eğitimleri almanız mümkün. Eğitimin başarılı bir şekilde eksiksiz olarak tamamlanmasıyla tema Akademi İstanbul tarafından verilecek olan kurs bitirme sertifikası aldığınız eğitimin bilinciyle doğru zamanda doğru yerde bildiğiniz ilk yardım tekniklerini bilinçli olarak kullanmanıza imkan tanıyacak. İlk sağlık müdürlüğü eğitmenler tarafından farklı farklı ilk yardım eğitimlerini uygulamalı olarak alacaksınız. Eğitim sonunda akılda kalması açısından 3 yıl sonunda yenilenmesi gerekecek sertifikalarınız için küçük bir eğitim sonrası yenileme işlemlerini yaptırabilirsiniz. Bu süre zarfında bilgilerinizi de tazeleyeceğiniz ilk yardım eğitiminde genel ilk yardım bilgilerini eksiksiz olarak almanın yanında temel yaşam desteği bilgileri de günlük hayatta hayat kurtarmanıza imkan tanıyacak.

 

Yaralanma, boğulma, kanama, böcek sokmaları, acil taşıma teknikleri, hayvan ısırıkları, zehirlenme gibi durumlar için tam donanımlı olarak alacağınız eğitim artık daha bilinçli davranmanıza imkan tanıyacak. Ayrıca günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan donma, sıcak çarpmaları, göz, kulak ve burun gibi organlara yabancı cismin kaçması ilk yardım gerektirecek durumlar arasında görülerek eğitimini eksiksiz olarak almanız sağlanmaktadır. Ayrıca edineceğiniz bilgilerle kendi yaşam kalitenizi de yükselteceğiniz ilk yardım çevrenizdeki insanlara yardım etmenin hazzını yaşamanıza da imkan tanıyor.

 

Tema akademi İstanbul olarak vermiş olduğumu hizmetlerimizde iletişim ve sunum becerisi, görsel-işitsel araçları hazırlama ve kullanım, gösterim becerisi, yeterliliğe dayalı değerlendirme araçları buna benzer eğitimler alınması da sağlanarak kişinin panik anında çevresindeki iletişimin de sağlıklı olmasına imkan tanımaktadır.

 

Az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli iş yerleri için ayrı ayrı sınıflandırılan kurs eğitimlerinde kurumsal kimliğinizle yapmış olduğunuz başvurularınız için çalışanlarınıza yerinde eğitim imkanı da sağlanabilmektedir. Eğitimdeki ihtiyaçların belirlenerek eğitim içeriğinin konunun uzmanları tarafından analiz edilmesi ve kişilere bir grup halinde en yalın haliyle aktarımı sağlanması kişiler tarafından kavrama sürecinin de kısalmasını sağlayacaktır.

 

Bir işletmede çalışmıyor olsanız bile günlük yaşantının hemen her anında başınıza gelebilecek veya çevrenizde yaşayabileceğiniz durumlara karşı ilk yardım kursu ile bilinçlenmeniz hastanın iyileşme sürecine önemli derecede etki edecek. Temel yaşam desteği sağlama konusunda bilgi ve becerilerinizi çevrenizde ihtiyaç duyulması halinde kullanmanız kişilere yardım etmenin mutluluğunu da sizlere yaşatabilir.

 

İlk yardım merkezi olarak tercih edeceğiniz Tema akademi il sağlık müdürlüğü eğitmenleriyle ilk yardım eğitimi almanıza imkan tanıyacak.http://www.temaakademi.com.tr/iletisim/ bu limkten iletişime geçebilirsiniz.

 

Ev, iş, trafik kazaları veya doğal afetler gibi yaşamın her anında insanın başına gelebilecek durumlara karşı olay yerinde sağlı görevlileri gelene kadar yapacağınız ilk müdahale bir hayatın kurtarılmasına da vesile olabilmektedir. İlk yardım müdahalelerinin yanı sıra hasta ve yaralı taşıma tekniklerinin de eğitime dahil edildiği ilk yardım eğitim merkezinde olası her türlü kaza ve risk durumu için bireyler bilinçlendirilmektedir. İlk yardım bilincinin hemen her insana aşılanması gerektiği günümüzde her türlü olumsuz duruma karşı kendinizi hazırlama fırsatı bulabilirsiniz. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim