• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular
Yenipazar ilçe tarihinde bir ilki başararak ilk kez Aydın Okul Sporları Yıldız Kızlar Dart Turnuvası'na katılarak il ikincisi olan Karacaören İlk-Ortaokulu...

Yenipazar ilçe tarihinde bir ilki başararak ilk kez Aydın Okul Sporları Yıldız Kızlar Dart Turnuvası'na katılarak il ikincisi olan Karacaören İlk-Ortaokulu Yenipazar'ın gururu olmayı başardı.

Aydın'ın Yenipazar İlçesinin başarılı okullarından olan Karacaören İlk-Ortaokulu Yıldız Kızlar Dart Takımı, 14-15 Mart tarihlerinde Efeler'de yapılan Okul Sporları Yıldız Kızlar Dart Turnuvası'nda Aydın il ikincisi olarak başarısına bir yenisini daha ekledi. Yenipazar ilçe tarihinde katıldıkları ilk dart turnuvasında Beden Eğitimi Öğretmeni İlker Demir ve öğrencileri iki gün süren Yıldızlar müsabakalarında, zorlu mücadelelerin ardından il ikincisi olarak büyük bir sevinç yaşadı.

YENİPAZAR'IN GURURU OLDULAR

Başarılarına bir yenisini daha ekledikleri için mutlu olduklarını kaydeden Karacaören İlk-Ortaokulu Müdürü Ayşe Acar, "Karacaören İlk/Ortaokulu olarak iyi bir ekip ruhu yakaladık. Bu birlik beraberlikte her alanda kendini göstererek, okulumuz ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, mahallemizin ve ilçemizin ismini duyurarak gösterdiğimizi düşünüyorum. Kısa zaman içersinde "Kalite Bizim İşimiz" projesinde Aydın da ilk 10 okul arasına girdik. Beyaz Bayrağımızı alarak temizlikte de iddialı olduğumuzu gösterdik. İlk ve Ortaokullarda İstiklal Marşımızı en güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi olarak, Yenipazar'ı Aydın'da en iyi şekilde temsil ettik. Son olarak İlçemiz tarihinde ilk kez dart turnuvasına katılan okul olduk ve Aydın ikincisi olarak Karacaören'in ve Yenipazar'ın gururu olduk" dedi.

"KARACAÖREN'İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

Her ay farklı farklı sosyal etkinliklere imza attıklarına değinen Acar, "Eğitim alanında yaptığımız çalışmalarla da en kısa sürede Karacaören'i hak ettiği konuma getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu konuda desteğini eksik etmeyen başta Mahalle Muhtarımız Mustafa Kıroğlan olmak üzere, bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen tüm eğitim gönüllülerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Onlar da en az bizim kadar bu başarılarda pay sahibidirler" şeklinde konuştu.

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular

İlk Kez Katıldıkları Turnuvada İkinci Oldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim