• BIST 9799.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

İlk Kadın Kaymakam, Kadınlarla Gözleme Yaptı

İlk Kadın Kaymakam, Kadınlarla Gözleme Yaptı
Küçük Menderes havzasının ilk kadın kaymakamı olan Beydağ Kaymakamı Hilal Küsmez, mahalle ziyaretleri kapsamında konuk olduğu Çamlık Mahallesinde kadınlar...

Küçük Menderes havzasının ilk kadın kaymakamı olan Beydağ Kaymakamı Hilal Küsmez, mahalle ziyaretleri kapsamında konuk olduğu Çamlık Mahallesinde kadınlar tarafından karşılandı. Küsmez, mahalleli kadınlarla gözleme yapıp bol bol sohbet etti.

Beydağ Kaymakamı Hilal Küsmez, kurum amirleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Çamlık Mahallesine konuk olan Kaymakam Hilal Küsmez'e Beydağ İlçe Jandarma Komutanı Bayram Kırım, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ay, Beydağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Öner ve Beydağ Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ümit Yıldırım eşlik etti. Çamlık'ta mahalle muhtarı Ahmet Yüksel ve mahalleli kadınlar tarafından karşılanan Kaymakam Hilal Küsmez büyük ilgi gördü. Kadın kaymakamın ilçelerinde görev yapmasından mutluluk duyduklarını ve Küsmez'in çocuklarına örnek olduğunu söyleyen Çamlıklı kadınlar Küsmez ile bol bol fotoğraf çektirdi. Çamlık Mahallesinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Küsmez, heyet için hazırlanan yemek öncesi Çamlıklı kadınlar ile birlikte gözleme yaptı. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Kaymakam Küsmez, mahalle halkına ve muhtar Ahmet Yüksel'e gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ÖRNEK"

Kaymakam Hilal Küsmez'in Çamlık ziyaretinden dolayı onur duyduklarını kaydeden mahalle muhtarı Ahmet Yüksel de, "Bu anlamlı ziyaret hem mahallemizin ihtiyaçlarının kurumlarımıza iletilmesi hem de halkımızın ilçe yöneticilerimizle bir araya gelmesi açısından çok yararlı oldu. Bölgemizdeki ilk kadın kaymakamın ilçemizde görev yapması çocuklarımız için önemli bir örnek. Sayın Kaymakamımızın Çamlık ziyaretinde de gerek çocukların gerek mahalleli kadınların gösterdiği ilgi bunu en iyi şekilde gösteriyor. Kaymakamımız Sayın Hilal Küsmez'e ve kurum müdürlerine teşekkür ediyoruz" dedi.

İlk Kadın Kaymakam, Kadınlarla Gözleme Yaptı

İlk Kadın Kaymakam, Kadınlarla Gözleme Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim