• BIST 9645.02
  • Altın 2405.586
  • Dolar 32.5906
  • Euro 34.7853
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

İlk Gol Kral Tanju’dan

İlk Gol Kral Tanju’dan
Balıkesir'de açılışı yapılan halı sahada ilk golü eski ünlü futbolcu Tanju Çolak attı.

Balıkesir'de açılışı yapılan halı sahada ilk golü eski ünlü futbolcu Tanju Çolak attı. Ünlü golcü Tanju Çolak, karşılaştığı AK Parti Milletvekili Kasım Bostan'a olan sevgisini tezahürat ile gösterdi.

Balıkesir'de Spor Toto'nun aracılığı ve ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkıları ve Kepsut Belediyesi'nin destekleri ile Saraç kırsal mahallesine yaptırılan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa eski futbolcu Tanju Çolak, spiker Ersin Düzen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arıbey katıldı. Açılış için Saraç kırsal mahallesine gelen Tanju Çolak'ı AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan karşıladı. Vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Çolak, AK Partili milletvekili Bostan'a "Kasım Abi buraya yumruk havaya" tezahüratında bulundu. Açılışta konuşmak için kürsüye gelen Çolak, "Selamünaleyküm" diyerek konuşmasına başladı. Çolak, "Sizler çok şanslısınız Kasım Bsotan gibi bir ağabeyiniz var. İnandığımız hemşehrimiz var. Ne yaptı, etti beni sabaha karşı 4'de buraya getirdi. Her babayiğit getiremez. Spor Toto'ya bu eser için teşekkür ediyorum. Bu sahaları yerel yönetimlerin yapması daha güzel. Bu çocukların, gençlerin kahve köşelerinden kurtarılması lazım. Bu sevgi ile, kucaklama ile olur. Hayırlı olsun, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Spor Toto'ya teşekkür ediyorum. Bu gençlere destek için bu sahaların her yerde yapılması lazım" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, tesisin yapımında en büyük hakkın köyün gençlerine ait olduğunu söyledi. Seçim çalışmasında geldiği Saraç'ta kendisinden gençlerin top oynayacak saha istediğini hatırlattı.

Yapılan konuşmaların ardından Tanju Çolak ve protokol üyeleri halı sahaya girerek açılış kurdelesini kesti. Çolak attığı ilk şutu gole çevirerek açılış golünü de atmış oldu.

İlk Gol Kral Tanju’dan

İlk Gol Kral Tanju’dan

İlk Gol Kral Tanju’dan

İlk Gol Kral Tanju’dan

İlk Gol Kral Tanju’dan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim