• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

İlk finalist belli oluyor

İlk finalist belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkacak ilk takımın bu akşam oynanancak Bayern Münih-Real Madrid'i maçı sonrası belli oluyor.


Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan ilk takım Allianz Arena'da belli oluyor. İlk maçı 1-0 kaybeden Bayern, Münih'te Real Madrid'i ağırlıyor.
İşte dev mücadele öncesinde iki takımdan yansıyan son haberler...
BAYERN'İN ÜST ÜSTE 3. FİNAL HEDEFİ
Santiago Bernabeu'da oynanan yarı finalin ilk maçında Bayern Münih rakibine topla oynama yüzdesinde büyük üstünlük sağlamasına karşın; İspanyol ekibinin kontratakları karşısında zor anlar yaşamıştı.
Benzema'nın golüne engel olamayan Bayern Münih, sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Alman ekibi; Devler Ligi'nde üst üste 3. kez final oynayabilmek için Allianz Arena'da iki farklı skor elde etmek zorunda. Daha önce ilk maçı 1-0 kaybettiği 6 eşleşmenin beşinde tur atlamayı başaran Bayern, bu istatistiği geliştirmek istiyor. Alman ekibi; hafta sonunda 2-1 geriye düştüğü maçta Werder Bremen'i 5-2 mağlup etmeyi başardı.
CR7 REKOR ARİFESİNDE
Real madrid ise hafta sonunda Osasuna'yı 4-0 mağlup ederken; Bernabeu tribünleri Cristiano Ronaldo'nun iki muhteşem golüne tanıklık etti. Teknik direktör Carlo Ancelotti, bu maçta Bale, Benzema ve Pepe'yi dinlendirirken; Xabi Alonso'ya son 25 dakikada şans verdi.
33 golle Şampiyonlar Ligi'nin en skorer takımı olan Real Madrid'de Ronaldo, Bayern filelerini havalandırması halinde "Devler Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan futbolcu" unvanını Lionel Messi'nin elinden alacak. Portekizli yıldızın 14 golü bulunuyor.
DEV REKABET
Bayern Münih ve Real Madrid, Kupa1 tarihinde daha önce 5 kez yarı final turunda kozlarını paylaştı. Alman ekibi; eşleşmelerin dördünde final vizesini elde etti. Avrupa'nın iki dev ekibi son olarak iki yıl önce Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşılaştı. İki takım da kendi sahasında oynadıkları 2-1 kazanırken finale çıkan takımı penaltı vuruşları belirledi. Allianz Arena'daki maçta Bayern Münih, penaltıları daha isabetli kullanarak final biletini almıştı.
HANGİ KANALDA?
Bayern Münih - Real Madrid karşılaşmasını bu akşam 21.45'ten itibaren naklen NTV, ve NTV Spor Smart HD'den izleyebilirsiniz...

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim