• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

İlk eşi kazada, ikincisi zatürreden ölen adam evi yanınca çocuklarıyla ortada kaldı

İlk eşi kazada, ikincisi zatürreden ölen adam evi yanınca çocuklarıyla ortada kaldı
Karaman'da ilk eşini 2007 yılında trafik kazasında, ikinci eşini de 22 gün önce zatürre hastalığından kaybeden, ardından da iki göz evinde yangın çıkan...

Karaman'da ilk eşini 2007 yılında trafik kazasında, ikinci eşini de 22 gün önce zatürre hastalığından kaybeden, ardından da iki göz evinde yangın çıkan vatandaş, biri 7 aylık olmak üzere 4 çocuğuyla evin bir odasında yaşam mücadelesi veriyor.

Mansurdede Mahallesi 85. Sokakta iki katlı ahşap evin birinci katında çocuklarıyla birlikte yaşam mücadelesi veren 48 yaşındaki Lütfi Özçetin, dramlarla dolu hayatında ilk eşi Hasibe Özçetin'i 2007 yılında trafik kazasında kaybettikten sonra 2 çocuğuyla ortada kaldı. Daha sonra büyük kızını evlendiren baba, ikinci evliliğini Ayşe Özçetin ile yaptı. Bu evlilikten de Betül (8), İrem (2) ve 7 aylık Ecrin olmak üzere üç kızı dünyaya geldi. Özçetin, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürerken ikinci eşini de 22 gün önce zatürre hastalığından kaybetti.

"Kiralık oturduğu ev yandı"

Lütfi Özçetin'in, daha eşinin acısı geçmeden başına gelen talihsizlikler bunlarla da kalmadı. Eşini kaybettikten sonra çalıştığı Ayrancı ilçesindeki işyerinden ayrılarak Karaman'daki çocuklarının başına dönmek zorunda kalan talihsiz babanın, bir de üzerine iki göz evinin bir odasında çıkan yangınla acısı katlanarak arttı. Geçtiğimiz gece sabaha karşı kaldıkları iki odalı evin bir odasının baca kısmında çıkan yangından çocuklarıyla birlikte kılpayı kurtulan baba, şimdi aynı evin tek göz odasında yaşamaya çalışıyor. Baba Lütfi Özçetin, 2007 yılında ilk eşini kaybettiğini anlatarak, "Ondan iki kızım var. Birisi evlendi. Birisi de lisede okuyor. İkinci eşim Ayşe ile evlendim. Ondan da üç çocuğum var. Onu da 22 gün önce zatürreden kaybettim. Askerde geçirdiğim kazadan dolayı sol kolumda kısmi felç vardı. Ameliyatla kolum kısmen düzelmişti. Yaşadığım bu acılardan ve stresten sonra kolumdaki rahatsızlık yeniden nüksetti ve şuan kolumu kullanamıyorum. 10 gün öncede oturduğum ev yandı ve tek göz odada çocuklarımla birlikte kalıyoruz. Herkes anne-babadır. O nedenle içinde bulunduğumuz durumu anlayacaklardır. Çocuklarımın mama, bez gibi ihtiyaçları var" dedi.

Torunlarına ve oğluna bakmak için yaşadığı Ayrancı ilçesinden gelen 78 yaşındaki babaanne Mihriban Özçetin de bu yardım çığlığına kimsenin sessiz kalmamasını istedi. Babaanne Özçetin, "Hayırseverlerin gönüllerinden ne koparsa yardımlarını bekliyoruz. Bu çocukların ne ihtiyaçları olmaz ki. Şuanda babaları çalışamıyor. Her şeye muhtaçlar. Benimse bir emekli maaşım var. Onunla geçinmeye çalışıyoruz ama yetmiyor" diye konuştu.

Ailenin zor durumda olduğunu gazetecilerden öğrenen Karaman Valisi Fahri Meral da, hemen ilgili daire müdürlerine ailenin her türlü ihtiyacının karşılanması konusunda talimat vererek, konunun takipçisi olacağını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim