• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi
İlkadım Belediyesi tarafından Sahil Yolu Kurtuluş Parkı'na kurulan Karadeniz'in ilk ve tek en büyük "1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği"ni ilk...

İlkadım Belediyesi tarafından Sahil Yolu Kurtuluş Parkı'na kurulan Karadeniz'in ilk ve tek en büyük "1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği"ni ilk 2 günde 10 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

18 Nisan'da açılış yapılan 1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği'ne 24 Nisan'a (hafta sonu Cumartesi ve Pazar) kadar 120 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

SAMSUNLULAR ÇOCUK KİTAP GÜNLERİ'NE AKIN EDİYOR

Samsun'un Çarşamba, Asarcık, Tekkeköy, Canik ve Atakum gibi çevre il ve ilçelerde okuyan öğrenci ve vatandaşların yoğun ziyaretleri ve ilgisiyle karşılaşan 1. İlkadım Çocuk ve Kitap Günleri'ne hafta sonuna kadar 120 binin üzerinde ziyaretçi gelmesi hedefleniyor. Kitap günlerinin yanı sıra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel program ve etkinliklerle renklendiren İlkadım Belediyesi Çocuk ve Kitap Günleri Şenliği'nin ikinci gününde çocuklarla kitap okuma etkinliği, yazar söyleşileri, hayalbaz oyun atölyesi, Bremen Mızıkacıları ve sihirbazlık öğreniyorum gösterisi yapıldı.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR, VATANDAŞLAR MEMNUN

Etkinlik çadırı ve açık alanda okulların gün boyunca gösterilerinin yanı sıra İlkadım Belediyesi'nin çocuklara ücretsiz olarak kurduğu şişme çocuk oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçiriyor. Öğretmen, öğrenci ve velilerin büyük memnuniyet duygulu 1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği dolayısıyla İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a vatandaşlar teşekkür ediyor.

İLK İKİ GÜNDE İLGİ BEKLENENDEN FAZLA OLDU

Bu sene ilkini organize ettikleri 1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği'nin yoğun ilgiyle karşılandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun'da böyle bir etkinliği ilk defa düzenlerken ilk günden itibaren bu kadar yoğun bir ilgi ile karşılanacağını tahmin edemiyorduk. Samsun'un merkez ilçelerinin yanı sıra çevre ilçelerden yoğun ziyaretler alıyoruz. Geleceğimizin yarınlarını oluşturacak olan çocuklarımıza küçük yaşlarda okuma alışkanlığını kazandırmayı hedeflediğimiz 1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliğimize okullar, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlk sene etkinlik ve kitap stantları olan toplamda bin 500 metrekare olan çadırımızın bu sene küçük olduğunu yayınevlerimiz ve ziyaretçiler bizlere iletti. İnşallah seneye çok daha büyük ve geniş kapsamlı olarak düzenli olarak her yıl bu organizasyonumuzu yapmayı arzu ediyoruz" diye konuştu.

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi

İlk 2 Günde 10 Binin Üzerinde Ziyaretçi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim