• BIST 8806.72
  • Altın 2282.329
  • Dolar 32.3061
  • Euro 35.1204
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 17 °C

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Oğuz Memiş:

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Oğuz Memiş:
Kardeşlik ve İyilik Platformu üyeleri, terör olaylarına karşı ortak tavır sergilemeye devam edeceklerini ifade etti.

Kardeşlik ve İyilik Platformu üyeleri, terör olaylarına karşı ortak tavır sergilemeye devam edeceklerini ifade etti.

Enderun Eğitim Vakfı, Erdemli Aile ve Nesil Derneği, İnsani Yardım Derneği Kayseri Şubesi, İnsan ve Medeniyet Hareketi, İlim Hikmet Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi, Hilal Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Çevre Derneği, Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği, Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği, Kayseri Düşünce Okulu, Kayseri Hukukçular Derneği, Mirac Kültür Derneği ve Umut-Der Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden oluşan Kardeşlik ve İyilik Platformu terör olaylarına karşı ortak tavır sergilemek adına basın açıklaması düzenledi. İlim Yayma Cemiyeti toplantı salonundan gerçekleştirilen basın açıklamasının sözcülüğünü Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Memiş yaptı.

Geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da teröre karşı tavırlarının devam edeceğini belirten Başkan Oğuz Memiş, terör olaylarının asıl nedeninin İslam coğrafyasını karıştırmak olduğunu ifade etti. Orta Doğu'yu Arap Baharı ile karıştıranların yeni emellerinin Türkiye'de benzer olayları çıkarmak olduğunu kaydeden Başkan Oğuz Memiş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terör örgütlerinin, Türkiye ve dünya Müslümanlarının basiretli tutumu, sağduyulu yaklaşımı, sabrı ve direnişi karşısında başarılı olamayacakları gerçektir. Ülkemizdeki güvenlik güçlerinin terör örgütleriyle mücadelesinin yanında yer alıp ortak tavır almak ve sağduyumuzu korumak hepimizin görevidir. Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap, birlik ruhu içerisinde ortak akılla aklıselime dayalı olarak, teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Milletimizi, siyasi partileri ve liderlerini, sivil toplum kuruluşlarını, basireti hakim kılmaya, ferasetli davranmaya, aklıselime ve ortak akla davet ediyoruz. Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu olarak; teröre, terör örgütlerine ve terör olaylarına karşı ortak tavır sergilemeye devam edeceğiz. Türkiye'nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için, dün olduğu gibi bugün de çalışmaya ve sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz."

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Oğuz Memiş:

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Oğuz Memiş:

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Oğuz Memiş:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim