• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"
Grand-Prix Judo müsabakaları nedeni ile Samsun'da bulunan Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Judo Federasyonu Danışma Kurulu...

Grand-Prix Judo müsabakaları nedeni ile Samsun'da bulunan Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Judo Federasyonu Danışma Kurulu Üyesi Kaya Muzaffer Ilıcak, konferanslarına burada da devam etti.

Samsun'da "uyuşturucu ve dopinge yaklaşma" sloganı ile farkındalık konferansları verildi. İlk konferansını Atakum Taflan Ticaret Meslek Lisesi'nde veren Muzaffer Ilıcak'a, Okul Müdürü Muzaffer Öztürk ve DUMESF Samsun İl Başkanı Sadettin Ekinci eşlik etti.

Burada öğrencilere hitap eden Ilıcak, yaş gruplarındaki tehlikelere dikkat çekerek, uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı temiz, dopingsiz sporun önemini vurguladı.

"DOPİNG EŞİTTİR UYUŞTURUCU"

İkinci konferansını da Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu'nda yaklaşık 300 öğrenciye veren Ilıcak, bu yaş grubunda özellikle arkadaş seçimine dikkat çekerek, spora başlamanın önemine değindi. Ilıcak, olimpik başarılarımızdan ve rolmodel sporcu seçiminden bahsederek, ülkeyi yönetecek kişilerin ileride bu sıralardan çıkacağını, önemli olanın sağlıklı ve ahlaki değerlere bağlı bir nesil yetişmesi olduğunu ifade etti.

Son konferansını, Samsun İlk Adım Belediye Ortaokulu'nda veren Ilıcak, Samsun'un sporda çok önemli bir potansiyeli olduğunu ve tesisleşme hızına uygun olarak milli sporcuların da Samsun'dan daha fazla çıkması gerektiğini söyledi. "En büyük yatırım insana yatırımdır" diyen Kaya Muzaffer Ilıcak, çocuklara uyuşturucu ve dopingin birbirinden ayrılmaz tehlikeler olduğunu anlattı.

DUMESF Samsun İl Başkanı Sadettin Eikinci'ye ve okul müdürlerine teşekkür eden Ilıcak'a konferans verilen okullar tarafından plaketler takdim edildi.

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"

Ilıcak: "Doping Eşittir Uyuşturucu"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim