• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Ilıca termal tesislerinin otel kısmı yenileniyor

Ilıca termal tesislerinin otel kısmı yenileniyor
Erzurum merkez Aziziye Belediyesi, Ilıca termal tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren oteli tadilata soktu.

Erzurum merkez Aziziye Belediyesi, Ilıca termal tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren oteli tadilata soktu. Tadilat nedeniyle kapalı olan otel, mayıs ayının ortalarında yeni konseptiyle hizmete açılacak.

Aziziye Belediyesi, Ilıca termal tesislerini yeni bir vizyona kavuşturuyor. Geçtiğimiz yıl kaplıca bölümünü yenileyerek çağdaş bir çehreye büründüren belediye, bu yıl da otel bölümünü yeniliyor. İhale bedeli yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olan projeyle otel bölümü tamamen yenilenerek, ilçenin termal turizm merkezi vizyonuna yeni bir imaj kazandırılacak. Geçtiğimiz yıl belediye tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUDAKA) sunulan ve 303 proje arasında birinci olan "Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi" kapsamında otelde yapılan tadilatın 308 bin 674 lirası KUDAKA tarafından karşılanacak.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir yandan ilçeye yeni termal yatırımlar kazandırmak için kolları sıvarken, diğer yandan ilçenin gözbebeği konumundaki mevcut tesislere çağdaş bir görünüm kazandırdıklarını belirtti. Göreve, 18 adet aile kabinli bir termal yatırımı hizmete açarak başladıklarını hatırlatan Başkan Orhan, "Geçtiğimiz yıl termal tesislerimizin kaplıca bölümünü baştan aşağı yenileyerek hizmet kalite ve standardını yükselttik. Bu yıl da yine tesislerimizin otel bölümünde kapsamlı bir tadilat başlatarak, şehrimize ve bölgemize yakışır bir tesis oluşturmak için çalışmalara başladık. Tefrişatından mobilyasına, tavandan zemine varıncaya kadar kapsamlı bir tadilat yapacak ve güzel bir butik otel oluşturacağız." ifadelerini kullandı.

Konforu, hijyeni ve müşteri memnuniyetini esas alan bir yönetim anlayışıyla tesislerin halka hizmet sunduğunun altını çizen Başkan Orhan, "İlçemize, hemşehrilerimize ve müşterilerimize yakışır, termal turizmde marka olacak bir tesis oluşturuyoruz. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor, ilçemizi yaşanabilir, termal turizmde marka değerler arasına sokmak istiyoruz. Bu konuda attığımız somut adımlardan birisi de termal tesislerimizi kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet vizyonuna kavuşturmak olacak." dedi.

Cihan

Ilıca termal tesislerinin otel kısmı yenileniyor

Ilıca termal tesislerinin otel kısmı yenileniyor

Ilıca termal tesislerinin otel kısmı yenileniyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim