• BIST 9548.82
  • Altın 2489.672
  • Dolar 32.4897
  • Euro 34.5883
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Ilıca Termal Tesisleri’nin Otel Bölümü Yenileniyor

Ilıca Termal Tesisleri’nin Otel Bölümü Yenileniyor
Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren oteli kapsamlı bir şekilde tadilattan geçiriyor.

Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri bünyesinde faaliyet gösteren oteli kapsamlı bir şekilde tadilattan geçiriyor. Tadilat nedeniyle kapalı olan otel, baştan aşağı yenilenerek mayıs ayının ortalarında yeniden hizmete açılacak.

Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri'ni yeni bir vizyona kavuşturuyor. Geçtiğimiz yıl kaplıca bölümünü yenileyerek çağdaş bir çehreye büründüren belediye, bu yıl da otel bölümünü baştan aşağı yeniliyor. İhale bedeli yaklaşık 1 milyon 200 bin lira olan projeyle otel bölümü tamamen yenilenerek, ilçenin termal turizm merkezi vizyonuna yeni bir imaj kazandırılacak. Geçtiğimiz yıl belediye tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUDAKA) sunulan ve 303 proje arasında birinci olan "Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi" kapsamında otelde yapılan tadilatın 308 bin 674 lirası KUDAKA tarafından karşılanacak.

Ilıca Termal Tesisleri bünyesindeki otel, yapılan tadilatla butik otel standardında hizmet verecek. Otel, tefrişatından mobilyasına, tavanından zeminine ve dekorasyonuna varıncaya kadar yenilenerek, ilçenin termal turizm merkezi vizyonuna uygun görünüme ve hizmet üretir standarda kavuşacak.

TERMAL OTEL BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir yandan ilçeye yeni termal yatırımlar kazandırmak için kolları sıvarken, diğer yandan ilçenin gözbebeği konumundaki mevcut tesislere çağdaş bir görünüm kazandırdıklarını belirtti. Göreve 18 adet aile kabinli bir termal yatırımı hizmete açarak başladıklarını hatırlatan Başkan Orhan, "Geçtiğimiz yıl termal tesislerimizin kaplıca bölümünü baştan aşağı yenileyerek, hizmet kalite ve standardını yükselttik. Bu yıl da yine tesislerimizin otel bölümünde kapsamlı bir tadilat başlatarak, şehrimize ve bölgemize yakışır bir tesis oluşturmak için çalışmalara başladık. Tefrişatından mobilyasına, tavandan zemine varıncaya kadar kapsamlı bir tadilat yapacak ve güzel bir butik otel oluşturacağız." ifadelerini kullandı.

HERŞEY HALKIMIZ İÇİN…

Konforu, hijyeni ve müşteri memnuniyetini esas alan bir yönetim anlayışıyla tesislerin halka hizmet sunduğunun altını çizen Başkan Orhan, "İlçemize, hemşehrilerimize ve müşterilerimize yakışır, termal turizmde marka olacak bir tesis oluşturuyoruz. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor, ilçemizi yaşanabilir, termal turizmde marka değerler arasına sokmak istiyoruz. Bu konuda attığımız somut adımlardan birisi de termal tesislerimizi kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet vizyonuna kavuşturmak olacak." diye konuştu.

Başkan Orhan, tesislerin kaplıca bölümünün açık olduğunu, otel bölümünün ise yenilenen yüzüyle Mayıs ayı içerisinde yeniden hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

Ilıca Termal Tesisleri’nin Otel Bölümü Yenileniyor

Ilıca Termal Tesisleri’nin Otel Bölümü Yenileniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim