• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

İletişimin bugünü ve geleceği 16. Uluslararası Milenyumda İletişim Sempozyumunda tartışılacak

İletişimin bugünü ve geleceği 16. Uluslararası Milenyumda İletişim Sempozyumunda tartışılacak
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinin ev sahipliği yapacağı 16. Uluslararası Milenyumda İletişim Sempozyumu 25-28 Nisan günleri arasında...

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinin ev sahipliği yapacağı 16. Uluslararası Milenyumda İletişim Sempozyumu 25-28 Nisan günleri arasında düzenlenecek.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi sekiz ülkeden iletişim bilimci akademisyenlerin buluşmasına ev sahipliği yapacak. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve University of Texas at Austin tarafından dönüşümlü olarak düzenlenen Uluslararası Milenyumda İletişim (Communication in the Millenium-CIM) Sempozyumu bu yıl Eskişehir'de gerçekleştirilecek. 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında 16'ncısı düzenlenecek sempozyum, iletişimciler ile akademisyenler arasındaki diyaloğu geliştirmeyi ve iletişim sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

"Prof. Dr. Uğur Demiray anısına"

Bir yıl Amerika Birleşik Devletleri ve bir yıl Türkiye'deki bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyum hakkında bilgi veren İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Eroğlu, dünyanın farklı ülke ve üniversitelerinden gelen iletişim bilimcileri Anadolu Üniversitesi'nde ağırlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Prof. Dr. Eroğlu, "Ülkemizde iletişim bilimleri alanında bu kapsamda 16 yıldır devam eden bir başka toplantı bulunmuyor. Bu açıdan toplantının artık geleneksel hale geldiğini söyleyebiliyoruz. Bu yılki sempozyum geçtiğimiz aralık ayında aramızdan ayrılan değerli hocamız Prof. Dr. Uğur Demiray anısına düzenleniyor. Bu da bizim için büyük anlam taşıyor" şeklinde konuştu.

"İki ayrı sergi ve çeşitli özel sunumlarla zengin bir programımız var"

Sempozyum Kurucu Eş Başkanı ve Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Erkan Yüksel de bu yılki toplantıya sekiz farklı ülke ve 70 farklı üniversiteden 250'ye yakın akademisyenin katılacağını söyledi. Prof. Dr. Yüksel şöyle konuştu;

"Sempozyumda 220'nin üzerinde bildiri sunulacak. İki ayrı sergi ve çeşitli özel sunumlarla zengin bir programımız var. Gazetecilik, fotoğrafçılık, reklamcılık, halkla ilişkiler, radyo, sinema ve televizyon, iletişim kuramları, iletişim fakültelerinde eğitim, etik gibi pek çok alanda bugünkü durum ve geleceğe ilişkin akademisyenlerin ve uzmanların görüşlerini dinleyeceğiz. Suriyeli mültecilerin medyadaki görünümleri de ayrı oturumlarda ele alınacak. Ayrıca konferanslarımız olacak. Akademisyen yazar Dr. Oytun Erbaş 25 Nisan günü saat 16.00'da İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu'nda "Çok Yönlü Beyin" konulu bir konuşma yapacak ve kitabını imzalayacak. İki ayrı da sergimiz olacak. Sergilerimizden birinde sempozyum tarihimiz sergilenecek. İkinci sergimizde ise darbe dönemlerde basından örnekler yer alacak."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim