• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

“İletişimde Ustalaşmak, Yaşamda Ustalaşmaktır”

“İletişimde Ustalaşmak, Yaşamda Ustalaşmaktır”
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü tarafından Sosyal Sorumluluk...

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen "İletişim Ustalığı Zirvesi", Yüksekokulumuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi, Gizemli Zıtlıklar Teorisi, İletişim ve İletişim Çeşitleri, İletişim Stratejileri konularının yanı sıra Temsil Sistemleri ve Meta Programlar Ego, İllüzyon ve Zihin Filtreleri, Üç Boyutlu İletişim ve Sahne Sunum Becerileri başlıkları üzerine iki gün dört oturum şeklinde gerçekleştirilen Zirvede, Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü uzmanları tarafından verilen eğitimler, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

İletişim marifeti arttıkça insanın gelişeceği, iletişimde ustalaşmanın aslında yaşamda ustalaşmak olduğu ve iletişimin hayatımızdaki en önemli şey değil, tek önemli şey olduğu temalarıyla yola çıkan uzmanlar; iş, aile ve okul hayatlarında başarı ve mutluluğun nasıl yakalanabileceği konusundaki önemli bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Eğitim sonunda, düzenlenen programdan memnuniyet duyduklarını belirten öğrenciler, eğitim zirvelerinin daha sık düzenlenmesi ile ilgili beklentilerini de dile getirdi.

Zirvenin kapanış konuşmasında Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Ağraş, etkinliğin düzenlenmesinde önemli katkıları olan Dönüşüm Konağı uzmanlarına teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

İletişim Ustalığı Zirvesi, eğitim veren uzmanlara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

“İletişimde Ustalaşmak, Yaşamda Ustalaşmaktır”

“İletişimde Ustalaşmak, Yaşamda Ustalaşmaktır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim