• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

İletişim ödülleri sahiplerini buldu

İletişim ödülleri sahiplerini buldu
Kırıkkale Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında fotoğraf, radyo programı ve kısa film alanlarında...

Kırıkkale Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında fotoğraf, radyo programı ve kısa film alanlarında düzenlenen yarışmanın kazananları ödüllerini aldılar.

İletişim alanında mesleki eğitim veren Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetimi ile Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında iletişimin pek çok alanında düzenlenen yarışmada başarılı olan öğrenciler okulun gösteri salonunda düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Düzenlenen törende konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, "Orta dereceli okullarda gazetecilik üzerine bölümler açılmasını biz istedik, dedik ki bu bölümlerden iletişim fakültelerine öğrenciler gitsin fakat bu liselerin öğrencilerinin sahada olması gerekiyor. Eğer sahada olmazsanız diğerlerinden bir farkınız kalmıyor. Örneğin orta dereceli okullardan iki tane öğrenci benim gazetemde grafiker olarak staj yapıyor, hocalarına telefon ettim dedim ki hepsini gönder, biz gazetelere bu öğrencileri ikişer üçer tane dağıtalım. Bu öğrenciler yaşasın, yaşayarak deneyerek öğrensinler sizlerde öyle yapın ben kefilim sayın cemiyet başkanına gelin sizi buradaki gazetelere yerleştirsin, yerleştiremezse bu konuda ben size yardımcı olacağım." ifadelerini kullandı.

Son dönemde iletişim alanındaki Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kırıkkale medyası üzerinde bir iletişimsizliğin olduğuna değinen Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak, "Geleceğin iletişim öğrencilerini hazırlayan bu okulda, ilk defa yerel medyanın kapısını çalması gerekirken maalesef bu kapı hiç aralanmadı. Bizim kapımız sadece staj dönemlerinde sağ olsun arada tanıdık birkaç tane hocamız gelirdi, staj yer olarak görürlerdi. Aslında biz istihdam kaynağıyız yani mesleğinizi devam ettirebileceğiniz bir mekanız." dedi.

Okul Müdürü Çetin Çetiner ise Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti'nin gösterdiği bu ilgiden çok memnun olduklarını belirtti. Çetiner, önümüzdeki eğitim döneminde ise bu ödülleri daha geniş ölçekli ve Kırıkkale Kültür Merkezi gibi bir alanda düzenlemeyi tasarladıklarının altını çizdi.

Tören okul tanıtımı ve yapılan projelerin gösterimi sonrası, ödüllerin kazananlara teslim edilmesi sonrası sonlandırıldı.

İletişim ödülleri sahiplerini buldu

İletişim ödülleri sahiplerini buldu

İletişim ödülleri sahiplerini buldu

İletişim ödülleri sahiplerini buldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim