• BIST 9530.47
  • Altın 2476.557
  • Dolar 32.4225
  • Euro 34.7083
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

İletişim Fakültesi İle BİK’ten Ortak Etkinlik

İletişim Fakültesi İle BİK’ten Ortak Etkinlik
İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya İl Müdürlüğü işbirliğiyle 13-15 Nisan tarihlerinde "Medya Günleri" etkinliği...

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya İl Müdürlüğü işbirliğiyle 13-15 Nisan tarihlerinde "Medya Günleri" etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte Malatya basınına akademisyenler önemli bilgiler aktaracak.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ile BİK Malatya İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan, "Medya Günleri" etkinliğinin tanıtımı için basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında konuşan BİK Malatya İl Müdürü Nihat Abacı, Malatya İnönü Üniversite İletişim Fakültesi işbirliği çerçevesinde 13-15 Nisan tarihleri arasında İnönü Üniversite kampüsünde "Medya Günleri" konulu bir program düzenleyeceklerini kaydetti. Abacı, "Program için il dışından öğretmenlerimiz gelecek. Malatya'daki gazetecileri ve medya sektöründe çalışan tüm basın mensuplarını bu programa davet ediyoruz. Buradaki amaç, gazeteciler arasında eğitimin daha ileri gitmesini sağlamak ve bunun için iletişim fakültesi işbirliğiyle zaman zaman da böyle çalışmalar yapacağız. Basına verilecek eğitimle önemli gelişmeler sağlanacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu. İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık ise İnönü Üniversite İletişim Fakültesi olarak üniversitenin, Malatya'ya ve dünyaya açılan bir pencere olma düşüncesiyle hareket ettiklerini aktardı. Işık, "Bu bağlamda sizlerle, tüm Malatya'yla ve Türkiye ile sıcak ilişkiler kurma noktasındayız. Bunun sonuncunda da Basın İlan Kurumu ve İletişim Fakültesi olarak 13-15 Nisan tarihleri arasında "Medya Günleri" adlı altında sizlerle beraber olmayı hedefliyoruz. Bu programa çok değerli akademisyenler gelecek. İlk gün açılışta Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı ve şu an orada Gazetecilik Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Nurettin Güz hocamız bizlerle olacak ve "Haber Üretim Sürecinde Etik, Medyada Halka İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk" konusundan bahsedecek. İkinci gün İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Barış Yılmaz mizanpaj konusunda basın mensuplarıyla birlikle olacak. Üçüncü gün İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. İbrahim Sena Arvas "Basının Sorunları, Yerel Basında Sosyal Medya Uygulamaları" konusunu anlatacak. Bu etkinlikte ev sahibi olarak sizlerle birlikte olmaktan onur duyacağız. 3 günlük bir program ve saat 09.00 ile 12.00 arasında yapılacak. Basın mensuplarının ulaşımını da üniversite karşılayacak" diye konuştu.

İletişim Fakültesi İle BİK’ten Ortak Etkinlik

İletişim Fakültesi İle BİK’ten Ortak Etkinlik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim