• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İlçelerin İtfaiye Binaları Yenileniyor

İlçelerin İtfaiye Binaları Yenileniyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Çameli ve Kale ilçelerine daha modern itfaiye hizmet binaları kazandırmak için başlattığı çalışma tamamlandı. Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kale ve Çameli ilçelerinde yeni binalarında hizmet vermeye başladı. Söz konusu yenilenen itfaiye binası çalışmalarının sürdüğü ve ihtiyaç olan tüm bölgelerde yapılacağı ifade edilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın 7 gün 24 saat kentin 52 noktasında 550 personeli ile hizmet verdiği kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir olduktan sonra kentin 52 noktasında görev yapmaya başlayan itfaiye teşkilatının, gece-gündüz yılın 365 günü, 24 saat nöbeti başında olduğunu söyledi. Avrupa standartlarında donanımlara sahip araç, ekipman ve personel ile Türkiye'de örnek olarak gösterilen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın hizmet kalitesinin daha da artırmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, bu kapsamda başlattıkları yeni hizmet binası çalışmalarının hızla sürdüğüne işaret ederek, Kale ve Çameli hizmet binalarının tamamlanarak hizmete girdiğini belirtti. Başkan Zolan, "İtfaiyemiz Türkiye'ye örnek bir teşkilattır ve Avrupa'da bir çok itfaiye teşkilatının çok çok önündedir. Şimdi de yeni hizmet binalarımızla ilçelerimizde itfaiye teşkilatımızın gücüne güç katıyoruz. İhtiyaç olan bölgelerimize modern hizmet binaları kazandırmayı sürdüreceğiz" dedi.

İlçelerin İtfaiye Binaları Yenileniyor

İlçelerin İtfaiye Binaları Yenileniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim