• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci’nin karne mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci’nin karne mesajı
Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi ve karnelerin dağıtılması nedeniyle bir...

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi ve karnelerin dağıtılması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ekinci, bu eğitim-öğretim döneminde öğretmenlerin, öğrencilerin, tüm eğitim çalışanlarının ve velilerin yoğun ve yorucu bir süreç yaşadığını hatırlattı. Ekinci, "Sevgili öğrenciler, değerli veliler ve meslektaşlarım, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 1. dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Bu eğitim-öğretim döneminde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, tüm eğitim çalışanları ve velilerimiz yoğun ve yorucu bir süreç yaşamışlardır. Öğrencilerimiz dönem boyunca başarılı olmak için çalışmış sonunda karnelerini almışlardır. Karnedeki notlar sadece çocuğun değil aynı zamanda anne-baba, öğretmenler, okul ve sosyal çevrenin de etkisini taşımaktadır. Velilerimizin, karneleri değerlendirirken öğrencilerin kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınmaları gerektiğini belirtmek istiyorum. Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz'ın belirttiği gibi öğrenciler için, yarıyıl tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi öğrenciyi tek tip alana yönlendiren ev ödevleri verilmemesi, bunun yerine öğrencinin kendini tanıması, geliştirmesi ve sosyalleşmesine katkı sağlayacak sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılması teşvik edilmelidir. Bu çerçevede, kitap okuma, film izleme, müze ve tarihi mekan gezileri ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyici faaliyetlerin tavsiye edilmesi uygun olacaktır. Geleceğin donanımlı nesillerinin yetiştirilmesinde her türlü emeği esirgemeyen ve huzurlu, sakin, başarılı bir dönemi öğrencilerimizin huzuruna sunan başta okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, yardımcı personelimize teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dilerim" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim