• BIST 9530.47
  • Altın 2476.334
  • Dolar 32.4505
  • Euro 34.7108
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı
İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Antalya Valisi Muammer Türker Başkanlığında Uygulama Oteli'nde yapıldı.

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Antalya Valisi Muammer Türker Başkanlığında Uygulama Oteli'nde yapıldı. Vali Muammer Türker, il genelinde polisiye operasyonların sıklıkla yapılmaya devam edildiğini ve bu operasyonlardan ciddi sonuçlar elde edildiğini söyledi.

Toplantıya, Vali Türker'in yanı sıra, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, ve ilgili diğer kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Vali Türker, gerek ülkemizi, gerekse dünya genelini ilgilendiren sorunlardan biri olan uyuşturucu ile mücadelenin başta gençlik olmak üzere toplumun bütün kesimlerini etkileyen büyük bir sorun olduğunu vurguladı. Türker, uyuşturucu ile mücadelenin sadece sağlık ve polisiye sorun olarak değil, toplumsal, kültürel ve ekonomik birçok probleme de yol açabilen temel bir sorun olarak ele alınması gerektiğini belirtti.

OPERASYONLAR SIKLIKLA YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR

Türkiye genelinde, hükümet düzeyinde bir strateji ve eylem planı oluşturulduğunu hatırlatan Vali Türker, illerde de bunun paralelinde dönemsel eylem planlarının oluşturulacağını vurguladı. Uyuşturucu ile mücadelenin çok boyutlu bir sorun olduğunu bir kez daha hatırlatmak gerektiğini belirten Vali Türker, il genelinde polisiye operasyonların sıklıkla yapılmaya devam edildiğinin ve bu operasyonlardan ciddi sonuçlar elde edildiğinin altını çizdi.

KEPEZ'DE 30 YATAKLI BİR AMATEM MÜJDESİ

Vali Türker, bu mücadelede bütün kamu kurum ve kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine büyük iş düştüğünü hatırlatarak, Antalya'nın bu mücadelede en çok zorlandığı konunun, yetersiz imkanlardan dolayı tedavi süreci olduğunu belirtti. Vali Türker, ilimizde bu sıkıntının giderilmesi için önümüzdeki aylarda Kepez'de 30 yataklı bir AMATEM merkezinin faaliyete geçirileceğinin müjdesini verdi.

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim