• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti
Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Sağlık Bakanlığı'nın "Çat Kapı Memnun Kaldınız Mı?" projesi kapsamında ekibiyle birlikte gittiği Kula...

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Sağlık Bakanlığı'nın "Çat Kapı Memnun Kaldınız Mı?" projesi kapsamında ekibiyle birlikte gittiği Kula ilçesinde, hasta ziyaretinde bulundu. Hastalarla yakından ilgilenen Kaplan, sağlık sorunları ve hizmet memnuniyeti hakkında hastalardan bilgi aldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından hastanelerden hizmet alıp taburcu olan hastaların evlerine habersiz olarak ziyaret edilip istek ve şikayetlerin not edilmesi amacıyla başlatılan "Çat Kapı Memnun Kaldınız Mı?" projesi kapsamında Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, hasta ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Manisa'nın Kula ilçesini ziyaret eden Kaplan, ilk olarak Kula İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aslı Aybüke Ayyıldız ile bir araya geldi. Burada İlçe Sağlık Müdürü Ayyıldız'dan Kula'daki sağlık faaliyetleri hakkında bilgi alan Kaplan, daha sonra sağlık kuruluşlarından hizmet alan hastaları evlerinde ziyaret etti. Amaçlarının hasta ve yakınları ile yüz yüze görüşerek sağlık hizmetleri ile ilgili geri bildirim almak olduğunu belirten Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, "Sağlık Bakanlığı tarafından 1 yıldır devam eden proje kapsamında sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Ev ziyaretlerinde 112 acil hizmetlerinden faydalanan hastalarımıza, yoğum bakımda yatan hastalara, doğum yapan hastalara sağlık hizmeti alan tüm vatandaşlarımızı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlık hizmetleri ile ilgili yaşadıkları problemleri not alıyoruz. Sağlık hizmetlerinin daha iyi noktalara getirilmesi amacıytla saha çalışması yapıyoruz. 2016 yılında da bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz." dedi.

"5 BİN 500 HASTAYI ZİYARET ETTİK"

2015 yılında bu yana kendisi ve ekibinin yaklaşık 5 bin 500 hastayı ziyaret ettiğini kaydeden Kaplan, "5 bin 500 hastamız ile temas kurduk. Bütün ilçelerimiz, köylerimizdeki evleri sağlık üst düzey yöneticileri tek tek ziyaret etti. Sağlık Bakanımız ile her Salı günü video tele konferans ile ziyaretlerimiz ile ilgili bilgilerimizi, gördüğümüz problemleri bunlar için ne gibi çözümler ürettiğimizi anlatıyoruz. Bu çok güzel bir uygulama." diye konuştu.

Ziyarette konuşan hasta yakını Halim Başefe, "Telefon ediyoruz, bütün gerekli işlemler burada yapılıyor memnunuz. Sadece İzmir'e kalp ve damar hastalığı ile ilgili doktorlara gidiyoruz. Araç sıkıntımız var. Ayda hemen hemen 10 kez doktora gidiyoruz. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum." dedi.

İl Müdürü Kaplan, daha sonra Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Vahit Demir ve Kula 112 merkezi ekibini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Hastaları Evinde Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim