• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Bilecik'in Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da temsil eden Bilecik İl Özel İdare, 2015-2016 sezonunun devre arasını iyi değerlendirerek, yapılan transferler göz...

Bilecik'in Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da temsil eden Bilecik İl Özel İdare, 2015-2016 sezonunun devre arasını iyi değerlendirerek, yapılan transferler göz doldurdu.

BAL 2015-2016 sezonunda oynadığı 12 maçta 0 puanda kalarak, 2015-2016 sezonunun devre arasını giren ve antrenmanlarda tam takım çalışan Bilecik İl Özel İdare, devre arasında yapılan 8 yeni transfer göz doldurdu. Yapılan antrenman sonrası İHA muhabirine devre arası hazırlıklarını değerlendiren Bilecik İl Özel İdare Antrenörü Hasan Kol, Başakşehispor,, Esenlerspor, Kütahyaspor, Eskişehir Demirspor ve Beşiktaş ile Galatasaray alt yapılarından BAL liginde oynamış 8 oyuncunun takıma katıldığı belirtti. Kol, "Devre arasında çalışmalarımız vardı. Bu transferlerin hepsi maliyetsiz. Sadece yol ve barınmalarını karşılıyoruz. Onlarda kendi adlarına bir kariyer yapacaklar. BAL ligi tecrübeleri olacak onlar için. İstanbul Süper Amatör lig de oynuyordu dört arkadaşımız. Geri kalan dört arkadaşımızdan üçü zaten daha önceden BAL liginde oynamış oyuncular. Biz burada ki durumları arkadaşlara anlattık. Her şeyden önce biz onların kariyerlerini dolduracağız. Onlarda bize gücünü, birlikteliğini ve tecrübelerini yansıtacaklar. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Dediğim gibi BAL'da kalırız ya da düşeriz sıkıntı yok. İlk başta kendi çocuklarımıza söyledik bu takımı BAL'da tutalım diye ama olmadı. Başka kulüplere gittiler devre arası. Bazen kendi çocuklarımız da hata yapıp bizden izinsiz başka şeyler yapabiliyor. Bizde bu duruma mecbur kaldık. Ama dediğimiz gibi biz burada bu forma altında sonuna kadar büyüklerimiz "tamam sizin işiniz bitti biz değiştiriyoruz" diyene kadar bu senenin sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

"TAKIM 0 PUANDA OLMASINA RAĞMEN TAM TAKIM ANTRENMAN YAPIYORUZ"

BAL 2015-2016 sezonunun devre arasını 0 puanla kapatmalarına rağmen tam takım çalışmalara devam ettiklerini anlatan Kol, "Bu çocuklara para vermiyorsun, prim vermiyorsun, ayakkabı vermiyorsun ama onlar canla başla mücadele ediyorlar. Bu birlik ve beraberliğin sırrı, saygı sevgi ve olabildiğince birlikte hareket etmek aile ortamı oluşturmak. İnanın deplasmana gittiğimiz zaman ve mağlup olduğumuzda normalde arabanın içinde cenaze olması gerekir. Ama muhabbetten yerlere yatıyoruz. Çünkü herkes birbirine o kadar güveniyor o kadar kardeş ilişkisi var ki yani ortam var ortamı görüyorsun. Ben buraya gelen arkadaşlara ilk idmanda ben onlara söyledim. Ben burada sizin hakkınızı veririm. Saygıyı sevgiyi veririm sen bana saygı duyarsın o şekilde bu takımda devam ederiz. Oyuncuma benim güvenim var onlarında bana güveni var. Ben yeri geldiği zaman fırçamı da atarım, yeri geldiğinde abi, yeri geldiğinde bir baba gibi dertlerini dinlerim" diye konuştu.

"İLK HAFTA 3 PUAN ALIYORUZ, SONRA RAKİBİMİZ GELİYOR"

Antrenör Hasan Kol, 2015-2016 sezonun ikinci yarısının ilk hafta ligden çekilen Kümaşspor ile oynayacaklarını söyledi. İkinci hafta gruptaki 8 puanda olan rakipleri Horozköy Gençlikspor ile ölüm kalım maçına çıkacaklarını belirten Kol, sözlerine şöyle devam etti;

"Horozköy Gençlikspor'un 8 puanı var. Onlar ilk hafta liderin arkasındaki Manisa temsilcisi Somaspor ile karşılaşacaklar. Zor maçları var. Biz yenersek aradaki fark 5'e iner. İkinci hafta onları kendi evimizde yenersek fark birden 2'ye düşer ve gruptaki her şey değişir. BAL kural gereği bir grupta yer alan bir ile bağlı takımlardan sonuncu olan takım direk düşüyor. Horozköy'de kendi ilinde son takım olmamalı yoksa oda direk düşüyor. Biz onları burada yendiğimiz takdirde umutları bizden daha az olacak ve BAL liginden uzaklaşacaklar. Bizim bunu iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Ona göre çıkacağız ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız."

Ayrıca Kol, Bilecikli sporseverlere ikinci yarıda kendilerini yalnız bırakmamaları ve bir kere bile olsun bu takımı seyretmelerini istedi.

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Özel İdarespor Devre Arasını Hazırlıklarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim