• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

İl Özel İdaresi’nden ET Entegre Tesislerine İlave Yatırım

İl Özel İdaresi’nden ET Entegre Tesislerine İlave Yatırım
Sivas İl Özel İdaresi, 2015 yılında yapılan protokolle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne devredilen et entegre...

Sivas İl Özel İdaresi, 2015 yılında yapılan protokolle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne devredilen et entegre tesislerine ek imalat ekipmanları alım ihalesi gerçekleştirdi.

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantı Salonu'ndaki ihaleye, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Birlik Genel Sekreteri İbrahim Turan, Mali İşler Müdürü Ahmet Yiğit, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya, birlik encümeni ve ihale komisyon üyeleri Murat Toraman, Turan Topgül, Sivritepe Köyü Muhtarı Ahmet Ceylan ile Ayli Köyü Muhtarı Cemal Güler katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, idarenin Sivas'ta tarım ve hayvancılık potansiyelini artırmak için hayata geçirdiği önemli projelerden birinin de et entegre tesisleri olduğunu ifade etti. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için bu tesisin son derece önemli olduğunu belirten Ayhan,"Tesisi 2015 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne protokolle devir ettik. Et ve Süt Kurumu ile yaptığımız protokol kapsamında tesisin kapasitesini artırmak ve tesisten daha fazla yaralanmak için ilave imalatların yapılacağını belirttik. Bu kapsamada et entegre tesislerinin kapasitesini artırmak için protokolde belirttiğimiz ilave imalatların yapılması için bu ihaleyi gerçekleştirdik. Yaptığımız ihale ile makine tesisatının güçlendirilmesi, ilave su arıtma tesisi ve su depoları, çevre düzenlemesi gibi işleri tamamlayacağız. Protokolde yer alan işleri güzel bir proje ile 3 ayda bitireceğiz. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü de kendi planı kapsamında çalışmalarını tamamlamaktadır" dedi.

İl Özel İdaresi’nden ET Entegre Tesislerine İlave Yatırım

İl Özel İdaresi’nden ET Entegre Tesislerine İlave Yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim