• BIST 9530.47
  • Altın 2476.334
  • Dolar 32.4505
  • Euro 34.7108
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

İl Özel İdare Çalışanlarına Yönelik Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

İl Özel İdare Çalışanlarına Yönelik Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile Bem Bir-Sen arasında Taş Medresede düzenlenen törenle Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile Bem Bir-Sen arasında Taş Medresede düzenlenen törenle Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Törene, Vali Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, İl Genel Meclis Başkan Yardımcıları Ömer Dayı ve Selçuk Çirkin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Bem-Bir Sen Şube Başkanı Murat Gürsan ve Başkan Yardımcıları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı , "Ülkemize, milletimize ve özellikle de Afyonkarahisarımız'a Vali Hakan Yusuf Güner önderliğinde hizmetlerin en güzelini yapacağız. Bu hizmetlerin gerçekleşmesi bir ekip işidir. Bu ekibin başında da sayın Vali Hakan Yusuf Güner bulunuyor. Arkadaşlarımızın performanslarının daha iyi, daha güzel, daha verimli, daha etkili olabilmesini toplum olarak, millet olarak, hizmet alanlar olarak istiyor ve arzu ediyoruz. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Vali Hakan Yusuf Güner; "Bugün İl Özel İdaresi'nde çalışan memurlarımızın Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzalamak için bir araya geldik. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü çerçevesinde belirlemiş olduğumuz koşullarda imzalanacak olan bu sözleşmenin tüm Özel İdare çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hepsine işlerinde kolaylıklar diliyorum. 2016-2017 dönemini kapsayan bu sözleşmenin tüm Özel İdare çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum" dedi.

Kardeşlik yemeği adı altında hep birlikte yenilen yemeğin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur ile Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile Bem-Bir- Sen arasında düzenlenen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi'ni imzaladılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim