• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

İl Jandarma Komutanı Aslan’dan, SESOB Başkanı Köksal’a Ziyaret

İl Jandarma Komutanı Aslan’dan, SESOB Başkanı Köksal’a Ziyaret
İl Jandarma Komutanı Bektaş Aslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Bektaş Aslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Ziyarette esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi veren Köksal, merkez ve ilçelerde birliğe bağlı 32 oda bulunduğunu belirterek, bağlı odaların ve esnafların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştıklarını söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla da birlikte çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Köksal, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak ilimizin gelişmesi ve kalkınması için yapılan toplantı ve programlarda yer almaya gayret gösteriyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Jandarma komutanımızın göreve gelmesinin ardından makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuştuk. Komutanımız göreve başladığı günden itibaren gerek ilçelerimizi gerekse de köylerde bulunan karakollarımızı ziyaret ederek ilimizi yakından tanımıştır. Komutanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Zaman buldukça ziyaretlerde bulunduğunu dile getiren İl Jandarma Komutanı Bektaş Arslan, Sivas'ta görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Göreve başladığı günden itibaren kurumların ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin hayırlı olsun ziyaretleri yapmasından dolayı memnuniyetini belirten Arslan, "Sivas gerçekten güzel bir şehir. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, güzel bir Anadolu kentinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Burada çok değerli insanlarla tanıştım. Bunlardan bir tanesi de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal'dır. Başkanımız kişiliği ve çalışmalarıyla her zaman örnek teşkil etmiştir. Başkanımızı ziyaret ederek hem yeni yılını kutladık hem de bir süre sohbet ettik" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim