• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

İl Gıda,tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Mevlid Kandili Dolayısıyla Süt Dağıttı

İl Gıda,tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Mevlid Kandili Dolayısıyla Süt Dağıttı
Kayseri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Damızlık, Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara...

Kayseri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Damızlık, Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara süt dağıtıldı.

Hunat Camii önünde kurulan stantlarda vatandaşlara 220 koli süt dağıtıldı.

Süt dağıtımı etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Erkan Alkan, "Mevlid Kandili dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız 81 ilde halkımızın Mevlid Kandilini kutlamak için bu etkinliği düzenledik. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olarak tüm gıdaların denetimlerinin desteklenmesine kadar sorumluyuz. Bu vesileyle süt insanların fiziksel ve ruhsal açıdan gelişmesi için çok önemli bir besin kaynağı olduğu için hem sütü ön plana çıkarmak hem de halkımızın Mevlid Kandilini kutlamak dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlik 81 ilde düzenlenmektedir ve Bakanlığımız tarafından organize edilmektedir. Bu vesileyle tüm halkımızın kandilini kutluyorum" dedi.

Kayseri Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı ise "Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak Bakanlığımızın yapmış olduğu bu organizasyonda İl Müdürlüğümüzle beraber ortak hareket ediyoruz. Biz de insanlığa lütuf olarak verilmiş olan sütün bu mübarek günde Mevlid Kandilinde hem halkımızın Mevlid Kandilini kutlamak hem de sütümüzü geleceğimiz açısından çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimleri açısından gerekli olan sütün daha çok tüketilmesini hem genç nesillerimiz hem de insanlarımız için çok önemli olduğunu vurgulayıp bütün insanlarımızın kandilini kutluyorum. Bugünün insanlığa bütün sorunların çözüldüğü barışın hakim olduğu İslam coğrafyasında kanın durmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İl Gıda,tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Mevlid Kandili Dolayısıyla Süt Dağıttı

İl Gıda,tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Mevlid Kandili Dolayısıyla Süt Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim