• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden Köy Ziyareti

İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden Köy Ziyareti
Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ve beraberindekiler Bayramiç Pıtıreli köyünde vatandaşlarla görüştü.

Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ve beraberindekiler Bayramiç Pıtıreli köyünde vatandaşlarla görüştü.

Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ve beraberindekiler Bayramiç Pıtıreli köyünü ziyaret etti. Bayramiç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, Pıtıreli köyünde uygulanmakta olan Çevre Amaçlı Tarım Arazilerinin Korunması Projesi (ÇATAK) ve İyi Tarım Uygulamaları Eğitim Çalışmaları'nı yerinde görmek ve köylülerle görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan eğitim çalışmalarını yakından takip eden Karadağ, Pıtıreli köyünde örneğine az rastlanabilecek bir dayanışmanın yaşandığı , S.S. Pıtıreli Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin bu güne kadarki bütün yönetimlerinin elbirliği ve kardeşlik içerisinde çalışarak, hiçbir husumet gütmeden önemli projelere imza attığını söyledi. Kendisinin de bu durumu takdirle karşılandığını söyleyen Karadağ, bu birlik, beraberlik ve dayanışmalarından dolayı Pıtıreli Köyünü çok sevdiğini ifade etti. 2016 yılında Pıtıreli köyü ve Bayramiç İlçesinin diğer köylerinde de uygulanacak projelere de destek olacağını ifade eden Erdem Karadağ, "Bütün idareci ve teknik personellerle mesai mefhumu gözetmeden çalışarak tarım kesiminin ve kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olabilmenin mücadelesini veriyoruz" dedi. Toplantıya İl Müdürünün yanı sıra Bayramiç İlçe Tarım Müdürü Cahit Uydaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitki Koruma ve Bitki Besleme konum uzmanları ile çok sayıda üretici ve misafir katıldı. Toplantı sonunda S.S. Pıtıreli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Tuncay Güngör ve Pıtıreli Köyü Muhtarlığı katılımcılara pilav ikramında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim