• BIST 9543.84
  • Altın 2485.863
  • Dolar 32.4466
  • Euro 34.7921
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

İl Genel Meclisi Başkanlığına Necdet Karaveli Seçildi

İl Genel Meclisi Başkanlığına Necdet Karaveli Seçildi
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanlığı için yapılan seçimde AK Parti Kozlu İl Genel Meclis Üyesi Necdet Karaveli Meclis'in yeni başkanı seçildi.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanlığı için yapılan seçimde AK Parti Kozlu İl Genel Meclis Üyesi Necdet Karaveli Meclis'in yeni başkanı seçildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş başkanlığında toplanan İl Genel Genel Meclisi yeni başkanını seçti. AK Parti Grubundan Necdet Karaveli ve CHP Grubundan Mustafa Uzundağ'ın yarıştığı İl Genel Meclisi Başkanlık seçiminde, 18 oy alan Necdet Karaveli yeni başkan seçildi. CHP Grubunun aday gösterdiği Mustafa Uzundağ 10 oy alırken 1 oyda geçersiz sayıldı.

Başkanlık seçiminin ardından Grup Başkan Vekilleri ve katip üyeler seçimine başlandı. İl Genel Meclisi üyelerinin kapalı zarfta kullandığı oylar sonucunda 1.Grup Başkan Vekili İsmet Köse, 2.Grup Başkan Vekili ise Siyami Akçaalan seçildi. Yapılan katip seçimlerinde ise Filiz Ünal Sarsık ve Ramazan Taşdemir yeni katip üyeler oldu. Yedek katip üyeler ise Kazım Becerem ve Rahmi Albuz isimlerinden oluştu.

"2 YILDIR BU GÖREVİ BAŞARI İLE YÜRÜTEN VACİT DURDUBAŞ BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Yapılan seçimlerin ardından konuşan yeni İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, 2 yıldır başkanlık görevini başarı ile yürüten Vacit Durdubaş'a teşekkür etti. İl Genel Meclisinde birlik ve beraberlik ruhunda hareket edilirse daha iyi hizmetler ortaya çıkacağını ifade eden Karaveli, "Öncelikle bana bu görevi layık gören başta grup başkanımız ve gruptaki arkadaşlarım olmak üzere İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. 2 yıldır bu görevi başarı ile yürüten Vacit Durdubaş başkanıma verdiği hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Üyesi olmaktan gurur duyduğum İl Genel Meclisi'nde 2 yıldır titizlik ve gayretle vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyorum. Yeni görevimde de aynı titizlikle ve özenle hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğim. Bu görevin onurlu olduğu kadar sorumluluğunun da ağır olduğunun farkındayım. Bu zorlu görevde il genel meclisi üyelerinin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacım var. Çalışmalarımızda uzlaşım kültürünü hakim kılarsak birbirimize karşı sevgi ve saygıyı hep muhafaza edersek en önemlisi birlik ve beraberlik ruhunda hareket edersek İl Genel Meclisi'mizin bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum" dedi.

"İL GENEL MECLİSİ ÜYELİĞİM SIRASINDA ÇALIŞMALARA DESTEK OLACAĞIM"

İl Genel Meclisi Başkanlığından sonra İl Genel Meclisi üyeliği sırasında da çalışmalara destek olacağını ifade eden eski İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, "Bende yeni başkanımıza yeni başkan vekillerimize ve yeni katip üyelerimize teşekkür ediyor ve hayırlı olsun diliyorum. İnşallah birlik beraberlik içerisinde ilimize 2 yıldan beri yapmış olduğumuz hizmetleri arttırarak güzel hizmet yapacağımıza inancımız tamdır. Ben bu çalışma günlerinde bize destek olan meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Adaylık sürecinde bize destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca CHP Grubundaki bütün arkadaşlar seni burada görmek istiyoruz diyerek bana destek olmuşlardır. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Meclis çalışmaları içerisinde başkanlık görevim bittikten sonra meclis üyeliğim devam ederken de, yeni seçilen başkanımıza destek olacağım. Çalışmalara katkı sağlayacağım. Bu görevlerin geçici olduğunu ben başta bu koltuğa otururken söylemiştim. 12 Yıl'dan beri bu mecliste görev yapıyoruz. Birçok arkadaşımız geldi önemli olan, burada ayrılırken birbirimize haklarımızı helal ederek, birlik ve beraberlik içinde ayrılmasını bütün arkadaşlarınızdan talep ediyorum. Basın mensupları arkadaşlarımızda sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Meclis başkanlığım sürecinde bana destek oldular, hakkımda bir tek olumsuz yazı yazılmadı. Herkese teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi üyeleri yeni seçilen Başkan, Başkan Vekilleri ve Katip üyeleri tebrik ettiler ve eski İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş'a da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

İl Genel Meclisi Başkanlığına Necdet Karaveli Seçildi

İl Genel Meclisi Başkanlığına Necdet Karaveli Seçildi

İl Genel Meclisi Başkanlığına Necdet Karaveli Seçildi

İl Genel Meclisi Başkanlığına Necdet Karaveli Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim