• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

İl Başkanı Bulut Gündeme Dair Açıklamada Bulundu

İl Başkanı Bulut Gündeme Dair Açıklamada Bulundu
AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti İl Başkanı Bulut, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde Erzincan'ın eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, tarıma ve birçok alanda toplam 6 milyarlık yatırım hizmeti aldığını ifade etti.

HASTANE İHALEYE ÇIKIYOR

Sağlık alanında yapılan yatırımları değerlendiren İl Başkanı Orhan Bulut, "Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 200 yataklı ek binasının parası hazır ama proje tadilatlarından dolayı gecikti. Gerekli tadilatlar yapıldı ve proje bitmek üzere. Hastanemizin 1-2 ay içeresinde ihalesi yapılarak en kısa süre temelleri atılacak." dedi.

"BİZİM PARTİMİZ ERZİNCAN PARTİSİDİR"

Erzincan'ın proje üretme açısından sıkıntı yaşadığını ifade eden Bulut, "Bu anlamda çeşitli meslek grupları ile istişare toplantısı yaparak Erzincan için düşünceleri nelerdir, projeleri nelerdir nasıl bir Erzincan için ufuk çiziyorlar, bu konular belediyecilik anlamında olabilir, yatırımlar anlamında olan projeleri kendilerinden dinleyip Milletvekillilerimizle birlikte istişare ederek, olgunlaştırdığımız projeleri ise Bakanımız Binali Yıldırım Bey'e sunup bu meslek guruplarını Bakanımızla buluşturacağız. Bu toplantılara diğer siyasi parti temsilcilerini de katacağız. Çünkü Bizim Partimiz Erzincan, seçimler bitti. Artık rozetlerimizi çıkarmışız. Bundan sonra mühim olan Erzincan'a ne kadar yatırım alabiliriz, neler yapabiliriz bunu konuşmak lazım." dedi.

PARTİ AYRIMI YOK

AK Parti İl Başkanlığını 1 yıldır yürüttüğünü ifade eden Bulut 1 yıllık süreç içerisinde işe alımlarda parti ayrımı yapmadan kura çekimi ile işe alımları gerçekleştirdiklerini söyleyerek "Vatandaşlarımız emin olsun ki işe alımlarda siyasi irade kullanmıyoruz çünkü Erzincan'daki 154 bin seçmenin oyuna talibiz. Biz ayrım yapmıyoruz, herkesi AK Partili olarak görüyoruz. Bu şehirde yaşayan insanları kardeşimiz olarak görüyoruz." diye konuştu.

BAŞBAKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYIP, AĞIRLAYACAĞIZ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram'ın daveti üzerine Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü törenine katılmak üzere 13 Şubat'ta Erzincan'a geleceğini söyleyen İl Başkanı Bulut, "Başbakanımız en iyi şekilde karşılayıp, ağırlayacağız." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim