• BIST 9524.59
  • Altın 2492.257
  • Dolar 32.5506
  • Euro 34.6708
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

İktidarsızlık Tedavisi ve İktidarsızlık Belirtileri – Nedenleri

İktidarsızlık Tedavisi ve İktidarsızlık Belirtileri – Nedenleri
Bu sayfada İktidarsızlık Tedavisi ve İktidarsızlık Belirtileri - Nedenleri ilgili detaylı bir şekilde tedavisi ve tedavi merkezleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Erkeklerde yeterli ereksiyonu olmaması durumunda oluşan iktidarsızlık sorunu oluşmaktadır. Bu durumun nedenleri psikolojik veya bedensel nedenlerden dolayı olabileceği gibi yaşlılık durumunda da oluşabilir. Büyük bir çoğunluk psikolojik nedenlerden dolayı bu durumu yaşamaktadır. Özellikle erkeklerde bu durumda partner ile sorun yaşanmasına neden olabileceği için korku ve gerilim yaşanması kaçınılmaz olmaktadır.

İktidarsızlık sorunu yaşanan erkeklerde iktidarsızlık tedavisi ile hastanın sorununun çözülmesi sağlanabilir. Öncelikle gerekli kontrollerin sağlanması ve sorunun asıl nedeninin belirlenmesi gerekir. Tanı konulurken bu konuda özellikle sorunun nedenine bakılarak doğru belirlenen nedenlere göre tedavilerin seçilmesi gerekir. Tanının doğru konulması yapılacak tedavinin kısa sürede sonuç vermesini sağlar.

İktidarsızlık Belirtileri Nelerdir?

Bir erkekte iktidarsızlık sorunu olması halinde sertleşme durumu oluşmayacağı gibi sertleşme durumunda da kalınmaz. Cinsel ilişkiye girecek süre boyunca sertleşmenin kalıcı olmaması halinde erkekte cinsel yaşamda sorunlar oluşacağı için iktidarsızlık tedavisi ile bu sorunun çözülmesi sağlanabilir. Uzman doktor kontrolünde yapılacak kontrollerin ardından belirlenen soruna müdahale edilerek sorunun çözülmesi sağlanabilir.

Yaşanan sorunların devamlı olarak oluşması halinde erkekte iktidarsızlık sorunu olduğuna kanıt getirilebilir. Bu durumun pek çok farklı nedeni olabileceği için sorunların ortadan kaldırılması kişinin yeniden eskisi gibi sertleşme yaşamasına yardımcı olabilir. Kişinin kendini takip etmesi durumunda bu tür bir rahatsızlığı olup olmadığını anlaması mümkündür.

İktidarsızlık Sorununun Nedenleri Nelerdir?

Erkekte sertleşme sorunu olan iktidarsızlık için farklı nedenlerden dolayı bu durum yaşanabilir. Erkekte bu durumun oluşması özellikle eşi ile cinsel konuda sorunlar yaşamasına neden olabilir. Psikolojik veya bedensel sorunlar nedeni ile iktidarsızlık belirtileri görülmesi halinde hastanın uzman yardımı alması gerekir. Belirtiler uzun süre görülmesi halinde tedavi edilmesi gerekir.

Bedensel nedenlerden dolayı olan iktidarsızlık nedeni ile hormon tedavisi uygulanması gerekebilir. Bu sayede hastanın hormonlarının normal düzeyde olması bu sorunun çözülmesini sağlayarak cinsel hayatında da istediği gibi sertleşme oluşması ile normal bir cinsel hayat yaşamasına yardımcı olur. Psikolojik olarak sorunlar olması halinde hastanın psikolojisinin düzelmesi ile iktidarsızlık sorunu da çözülebilir.

İktidarsızlıkta Yaşlanmanın Etkileri

İktidarsızlık erkeklerde ilerleyen yaş nedeni ile de oluşan rahatsızlıklardan biridir. Bu durum her erkekte oluşacak diye bir durum söz konusu değildir. Ancak yaşın ilerlemesi nedeni ile iktidarsızlık belirtileri gözlenmesi halinde hastaların tedavi edilmesi gerekir. Özellikle eş ve partneri olan erkekler bu durumda karşı tarafın rahatsız olması nedeni ile daha büyük sorunlar yaşayabilirler.

Sertleşme sırasında yeterli sertleşme olmaması veya sertleşmenin birleşmeye kadar uzun sürmemesi durumunda cinsel ilişki yaşanamayacağı için her iki tarafında sorun yaşamasına neden olur ve bu durum erkeğin daha da zorlu ve baskılı durumlardan geçmesine neden olur. İktidarsızlık konusunda merak ettiğiniz her soruların cevabı http://www.iktidarsizlik.info adresinde yer almaktadır.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim